lauantai 1. syyskuuta 2012

jack the dog

R: Nyt niitä Jakke kuvia joita lupailin! Käytiin torstaina Jennan kanssa moikkaamassa Jakkea, joka on siis mun ja mun entisen poikakaverin koira. Jakke jäi erossa asumaan Jannen kanssa Saloon, kuten jotkut blogia kauemmin lukeneet varmaan muistaakin! Yritän käydä moikkaamassa Jakkea aina kun käyn Salossa ja joskus se on päässyt mun luo hoitoon tai mökkeilemään. En mä nykyään ehkä enää sanoisi omistavani koiraa, kun Jakke ei ole mun vastuulla, mutta on se silti mun vauva edelleen. Ja se on kyllä totta että koira ei unohda omistajaansa, näkisitte miten sekaisin Jakke menee aina kun näkee mut..


Jakella on ollut vaikka mitä ongelmia, tassua on jouduttu leikkaamaan ja viimeisempänä Jakella oli jotain outoja ongelmia toisen silmän kanssa, onneksi se ei ilmeisesti kuitenkaan ollut mitään vakavaa. Suosittelen muuten kaikille koiran omistajille vakuutuksen ottamista, en halua edes miettiä paljon eläinlääkäreihin olisi mennyt rahaa jos Jakella ei vakuutusta olisi! Nykyään Jakke on melko terve, onneksi, ja elää onnellista koiran elämää! (Janne lellittelee sen ihan piloille, terkkuja vaan sinne, jos tätä luet!)Me vähän Jennan kanssa petyttiin torstaina kun Jakkea kiinnosti enemmän oma luu kun meidän seura. Perus labbis siis, ruoka ja luut maistuu. Ainut mistä se innostui luuta enemmän oli mustikkapiirakka ja vaniljajätski.. Outo koira.

Jakke lähettää terkkuja kaikille! Niin ja Jennaltakin taas terveisiä, se on jo lentokoneessa matkalla kohti Lontoota. Mä heräsin tänään aamulla vaikka kuinka aikasin ja lähdin Jennan puolesta Iiittalan take away-mukin metsästykseen, onneksi löytyi niin Jenna sai tuliaiset perheen vanhemmillekin. Muki on siis osa Helsingin designpääkaupunkivuoden kunniaksi tehtyä astiasarjaa. Harmittaa etten samalla ostanut itsellenikin mukia, sellanen olisi tosi kätevä vaikka aamuisin kun lähtee yliopistolle. Mä jatkan nyt tylsän lauantain viettoa, hauskaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia: