torstai 6. syyskuuta 2012

Inspiration


Vähän infoa tulevasta.. Lokakuussa blogimaailmaan syntyy kokonaan uudenlainen Inspiration-konsepti, johon Kaksi yhden hinnalla on kutsuttu mukaan. Tämä ei vaikuta blogin sisältöön tai osoitteeseen mitenkään, eli käytönnössä kaikki pysyy ennallaan, mutta ollaan silti aika innoissamme asiasta, kiva saada jotain uutta tähän bloggailuun!

Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta tai vaikkapa älypuhelimen avulla. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen laadukkaita mukaan kutsuttuja blogeja, jotka tarjoavat ideoita ja inspiraatiota mm. muodin, lifestylen, kauneuden, ruoan ja sisustuksen maailmasta.

Yhteistyöhön liittyen meidän blogissa tulee näkymään noin viikon ajan TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Gallup tulee näkymään teille lukijoille ihan lähipäivinä, vastaaminen on vapaaehtoista. Olisi kiva, jos mahdollisimman kiva jaksaisi vastata! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 10 lahjakorttia.

Miltä kuulostaa? Me ainakin ollaan innoissamme asiasta!

EDIT! Eli siis tuo kysely näkyy kaikille vaan kerran. Jos haluat vastata, kannattaa vastata heti!

6 kommenttia:

 1. Hei täähän kuulostaa kivalta hommalta! Hienoa jee :D

  VastaaPoista
 2. En haluaisi antaa yhteystietojani tuossa arvonnassa.

  VastaaPoista
 3. Vau, jännältä kuullostaa! :)

  VastaaPoista
 4. plaaplaa..tylsää! tylsiä yhteistyökumppaneita..mainoksia vaan lisääntyy..plaah

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Ei tarvitsekaan, jos ei osallistu arvontaan :>

  VastaaPoista