maanantai 24. syyskuuta 2012

Giorgio Armani

R: Mä osallistun aina joskus tylsinä hetkinä ja tenttiin lukemista vältellessä erilaisiin arvontoihin netissä. Joskus sillon tällöin osuu jotain pieniä voittojakin kohdalle, mutta viimeisemmän voiton kohdalla kävi jo aika hyvä tuuri. Osallistuin yhteen arvontaan omalla nimelläni ja poikaystävän nimellä, koska palkintona oli miesten ja naisten tuoksuja. No, kävi sitten tuuri ja voitettiin samasta arvonnasta samat tuoksut. Tai siis miesten versio tietenkin poikaystävälle ja naisten itselleni. En käsitä että voi käydä näin hyvä tuuri, varsinkin kun kilpailuun osallistujia oli varmaankin tuhansia, koska kilpailu oli erään lehden nettisivuilla.

Palkintona oli siis Giorgio Armanin Acqua-tuoksut. Poikaystävä ihastui heti omaansa ja tuoksu pääsikin heti käyttöön kun vanha alkoi sopivasti olla jo lopussa. Mä olen tosi huono käyttämään mitään tuoksuja, unohdan useimmiten laittaa hajuvettä ja mun hajuvesipullot tuntuu ihan pohjattomilta. Useimmiten suihkuttelen vaan Victoria's Secretin Pink-merkin vartalotuoksua ja sillon tällöin Escadan muutaman vuoden takaista kesätuoksua. Haluaisin oppia käyttämään erilaisia tuoksuja erilaisissa tilanteissa, kun niitä kuitenkin on kaappiin muutamia kertynyt. Aiemmin olen vannonut Escadan nimeen, mutta ei tämä uusikaan huono ole. Ehkä vähän erilainen kun mitä yleensä käytän, mutta hyvä kuitenkin. Erilainen ja mielenkiintoinen! Ajattelin ottaa tavoitteeksi, että oppisin käyttämään tuoksuja ihan päivittäin, saa nähdä onnistuuko..

Tänään on ollut keskivertoa parempi maanantai. Jannella on tänään synttärit, tein sen kunniaksi vähän parempaa ruokaa alkuruokineen ja jälkiruokineen. Lisäksi DHL:n lähetti toi mulle yhden aikas kivan paketin, josta olen aika innoissani. Siitä lisää heti kun olen ehtinyt paketin sisältöön tutustua paremmin. Hehhee, olen salaperäinen ja kerron lisää vasta huomenna..

Kuka muu on joskus voittanut arvonnasta jotain kivaa?

9 kommenttia:

 1. todella hyvä tuuri sulla, varmaan ovat aika arvokkaitakin!

  VastaaPoista
 2. Olisi niin ihana voittaa joskus edes jotain :D Ja just toi tuoksu on mun mielestä tosi hyvä!

  VastaaPoista
 3. Haha eikä mikä tuuri! :D Pitäisi itsekin alkaa osallistumaan arvontoihin, mutta jotenkin tuntuu, että mahdollisuudet on niin pienet ja jätän aina osallistumatta. Olen minä kerran jossain blogiarvonnassa voittanut karkkipussin ja Monkin lahjakortin! :D

  VastaaPoista
 4. Hyvä tuuri! :)
  Tuntuu että osallistun myös varmaan kaikkiin arvontoihin.. mutta tuolla voittopuolella on kyllä ollut hiljaista.. :D Joskus jotain pientä. Paitsi n. vuosi sitten voitin Finnmatkojen 500 €:n lahjakortin! Se oli kyllä kiva yllätys! :D

  VastaaPoista
 5. Mie oon voittanu korillisen Fantaa :D wohou..

  VastaaPoista
 6. toi miesten tuoksu on kyl super hyvä!

  VastaaPoista
 7. AINA TE VOITATTE!!! :DDDD

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Juuu ei noi tuoksut kyllä halvimmasta päästä ole ;)

  Anniinamaaria: Toivottavasti sulla joskus käy tuuri!

  Clara Turbay: Thanks!

  Lindsay: Juu uskomaton tuuri kyllä :) Mahdollisuudet on pienet, mutta mä ajattelen aina niin että kyllä joku voittaa, miksi se en voisi olla minä ;)

  H: Mäkin voitin muutama vuosi sitten Tjäreborgin lahjakortin, olin ihan törkeen innoissani siitä :D Kelpais taas.

  Sita: Kelpais mullekin :D

  Camilla: Niin on!

  Klara: Heh :D

  VastaaPoista