lauantai 15. syyskuuta 2012

clown shoes?


R: Mun oli tarkoitus viime postauksen yhteydessä esitellä myös mun uusin kenkäpari, mutta unohdin asian ihan täysin. Muistin sen vasta tänään aamulla kun näin ne kengät eteisen nurkassa. Mutta siis, vimeksi kun membersillä oli alennuksessa Nellyn kenkiä, lähti tilaukseen nämä värikäät kengät. Mä en ole vielä oikeen päättänyt onko noi ihan kamalat vai kamalan ihanat, mutta päätin kuitenkin antaa niille mahdollisuuden. Toinen tilauksen mukana tullut pari lähti palautukseen, koska ne oli ihan samantapaiset kun mulla on jo yhdet. Itseasiassa omistan aika monetkin korolliset mustat nilkkurit, joten ajattelin kerrankin olla fiksu ja palauttaa ne. Värien puolesta nämä kengät sopii mun mielestä tosi hyvin syksyyn, mutta en ole varma osaanko yhdistää niitä mihinkään. Paitsi mustaan.. Millaisen asun kanssa te yhdistäisitte nämä kengät?

Mä olen viettänyt tänään ihanan tehokasta lauantaita, päivällä kävin vähän asioilla kaupungilla ja kaupassa (nyt on taas viikoksi ruokaa), iltapäivällä kävin salilla tekemässä kunnon tehotreenin ja nyt illalla ollaan mm. siivottu vähän, tehty sushia ja katsottu leffaa. Olen niin ylpeä itsestäni kun jaksoin lähteä salille vaikka väsytti ja laiskotti. Kyllä maistui sushikin tuplasti normaalia paremmalta kun oli kunnon treeni takana.. Pian voisikin mennä nukkumaan. Huomenna on Turun päivä, joten täällä on kaupunki täynnä kaikenlaista ohjelmaa. Meidän olisi Jannen kanssa tarkoitus mennä käymään ainakin Aura Street Marketissa ja illalla ajateltiin mennä katsomaan ilotulitusta.. Viime vuoden ilotulituksesta sain muistaakseni tosi kivoja kuvia. Eli turkulaiset, huomenna kannattaa lähteä kaupungille kiertelemään ja katselemaan!

5 kommenttia:

 1. Itselläni on täysin samaa kuosia olevat Vanssit (nuo Nellyn ovat varmaan niistä kopio?) ja ainakin itse koen mieluiten ne yhdistettynä tummaan, mutta kyllä nuo esim sinisten farkkujen kanssa menee.

  VastaaPoista
 2. ihanat! väriä syksyn harmauteen :)

  VastaaPoista
 3. Muy originales!!
  xoxo
  http://poshandchic7.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Mä nyt olen sellanen kuosihirmu, että yhdistäisin nuo oikeastaan mihin vaan :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Joo noi on varmaan kopiot :S Ja tajusin miten hyvältä noi näyttää viininpunaisten housujen kanssa!

  Anonyymi: Niinpä :)

  Sierra: :)

  Ence: Heh :D

  VastaaPoista