maanantai 3. syyskuuta 2012

bikerR: Päätin käyttää hyväksi H&M:n tarjoaman 25% alennuskoodin ja tilasin itselleni jotain, mitä olen alkukeväästä asti jo halunnut, (teko)nahkaisen biker-liivin! Farkkuliivi on kesällä ollut älyttömän kovassa käytössä, joten nyt syksyn tullessa se sai kaveriksi nahkaliivin. Oon keksinyt jo about sata asua johon toi liivi sopii ihan täydellisesti ja se on päässyt heti käyttöönkin, vaikka vasta pari päivää sitten hain sen postista. Tykkäättekö?  Mä en ehkä vuosi sitten olisi ollut vielä näin innoissani kaikista nahka- ja farkkuliiveistä, mutta viime aikoina olen tajunnut miten kivasti liivi tekee asusta heti paljon mielenkiintoisemman.

Kävin tänään vihdoin ostamassa Motivukselle sen 4kk:n treenikortin, jonka siis s-etukortilla sai 2kk:n hinnalla. Sille anonyymille joka tosta tarjouksesta kyseli, bongasin sen mainoksesta joka oli Yhteishyvä-lehden mukana ja on voimassa muistaakseni syyskuun ajan. Oli muuten kiva päästä yli viikon tauon jälkeen salille! Olin nyt ekaa kertaa pitkään aikaan illalla treenaamassa, kesällä tuli käytyä aamupäivisin. Pelkäsin että porukkaa olisi ollut ruuhkaksi asti, mutta hyvin siellä mahtui treenaamaan ja oli jotenkin kotoisa olo kun ihmisiä oli enemmän! Mutta, nyt nukkumaan, huomenna ajattelin olla ahkera ja käydä hakemassa yhden tulevan tentin kirjat ja ehkä jopa lukea niitä.. Hyvää yötä!

3 kommenttia:

  1. näyttääpä kivalta!

    VastaaPoista
  2. Voi ei, mäki tarviin ton! Kokeilin tänään Gina Tricotissa vastaavaa, mut se makso 50€, joten sinne jäi :-D Mut ton voisin vaikka laittaa tilaukseen.. mullaki olis vaikka mitä ideoita ton suhteen! :>

    Mikä koko sulla muuten on tosta? :>

    VastaaPoista