lauantai 22. syyskuuta 2012

Aussie-love


R: Kävin tänään kampaajalla. Ei mun hiuksille mitään ihmeellistä tehty, huonot latvat otettiin vaan pois. Kyllä nyt tuntuu hiukset heti paljon kevyemmiltä, terveemmiltä ja paksummilta! Hiustenleikkuun kunniaksi ajattelin jatkaa hiusasioilla täällä blogin puolellakin, kuvissa näkyy maailman paras shampoo+hoitoaine yhdistelmä! Ostin alkukesästä erään toisen merkin tuotteet loppuneiden Aussien tuotteiden tilalle, mutta ei olisi kannattanut, hiukset ei tykännyt yhtään. Pihistelen aina kaikkissa hiuksiin liittyvissä jutuissa, vaikkei pitäisi. Vähän aikaa sitten ostin Anttilan tarjouksesta nämä kuiville hiuksille tarkoitetut tuotteet ja on kyllä olleet hintansa arvoiset. Oli muuten ensimmäinen kerta kun ostin Suomesta kaupasta Aussieta, onhan ne hinnat täällö vähän korkeat kun vertaa siihen mitä nämä muualla maksaa. Harkitsin oikeasti matkalaukkumaksun maksamista Lontoon reissulle ihan vaan siksi että saisin raahata sieltä laukkukaupalla Aussieita. Ehkä tulee kuitenkin halvemmaksi tilata netistä tai ostaa ihan vaan kaupasta..

Mitäs te tykkäätte Aussieista? Yhdessä vaiheessahan näitähän hehkutettiin jokaisessa blogissa, sillon mäkin näihin ensimmäistä kertaa törmäsin. Ja onneksi törmäsin! Blogimaailman hyviä puolia, saa vinkkejä hyvistä tuotteista. 

Mä vietän tällä hetkellä (joidenkin mielestä) tylsää lauantai-iltaa kotona. Olisi ollut mahdollisuus lähteä viihteelle, mutta ei vaan jaksa. Jostain syystä alkoholin juominen tuntuu joltain maailman turhimmalta asialta tällä hetkellä, sen lisäksi että juomiseen menee rahaa, se lihottaa ja seuraavana päivänä on heikko olo.  Jotenkin mua ahdistaa ajatus siitä, että joisin tänään ja sen takia olisi huomenna huono olo. Ennemmin haluan mennä huomenna salille jos huvittaa tai lähteä vaikka kaupungille tai lenkille. Darrassa makaisin vaan kotona ja haaveilisin roskaruoasta. Onhan kaverien kanssa joskus kiva juhlia, mutta tällä kertaa irtokarkkipussi, eilinen pizza ja Walking Dead voittivat. Kyllä mä ennemmin syön herkkuja kun tankkaan nekin kalorit alkoholista.. Onko siellä ruudun toisella puolella muita yhtä "tylsiä"?

8 kommenttia:

 1. Aussien tuotteista on tullut mun luottotuotteita! Mä en halua käyttää enää muita. :) Avokki lähtee varmaan ens kuussa Lontooseen työmatkalle, joten aion laittaa hänet kantamaan mulle Aussieta Suomeen (+ Batisten volyymia tuovaa kuivashampoota ja Bootsin kasvovoidetta). ;)

  VastaaPoista
 2. Mä olen myös kuullut Aussiesta pelkkää hyvää, mutta en ole raaskinut niitä ostaa. Olen itsekin hieman pihi kosmetiikan suhteen. Nuo pullot on niin pieniä niin olen ajatellut, että ne kestää niin vähän aikaa ja tulee siksi kalliiksi.

  Kerran olin niitä tilaamassa jostain nettikaupasta, jossa ne oli tosi paljon halvempia, ehkä joku 6-8euroa pullo jos oikein muistan, mutta sitten ostotapahtuma ei koskaan menny läpi ja sinne sitten jäivät. Pitää varmaan seuraavaksi repäistä ja ostaa vaan :)

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Olen niin sun kanssa samaa mieltä! Olen jo pitkään ihmetellyt sitä, miksi ihmiset laittavat viikonlopusta toiseen rahaa baariin ja juovat itselleen kalorit! Itse pidän hyvästä ruuasta, kavereiden kanssa hengailusta, mutta en kaatokännien vetämisestä! En ole pitkään aikaan "kokenut" krapulaa, en henkistä enkä fyysistä, sillä olen jättänyt alkoholin lähes kokonaan. En ole silti kokenut jääneeni mistään paitsi, olen tuntenut pikemminkin elämäni paljon paljon mukavammaksi ja osaan arvostaa myös "minä-itse-aikaa". Missä lukee, että perjantai ja lauantai-iltoina pitää lähteä baariin? Olen tyytväinen myös siitä, että ystäväni ovat ymmärtäneet tämän. Ympärilläni on ihania, erilaisia ihmmisiä, joiden kanssa voin niin käydä baariss selvänä eivätkä he ihmettele asiaa tai sitten pitkällä lenkillä joillin molemmille tulee hyvä olo ja mieli! :)) elämä on ihanaa kun elää sitä niin, kuin itsestä tuntuu hyvältä, ei niin, kuin muutkin tai kuin "Pitäisi". Mitään ei ole tähtiin kirjoitettu ja mitään, mitä itse ei halua, ei tarvitse tehdä!

  Hyviä koti-iltoja ja rentoja viikonloppuja! :))) sekä hyviä treenejä!

  VastaaPoista
 4. täälläki yks aussien kannattaja! oon niin samaa mieltä sun kans, ihan paras yhdistelmä ja ne tuoksuuki niin ihanilta. parhautta! :)

  VastaaPoista
 5. upea uusi banneri teillä! :)

  VastaaPoista
 6. Yhdyn edelliseen kommenttiin, tosi kiva tuo banneri. Sitten itse kirjoitukseen, olen samaa mieltä tuosta juomisasiasta... välillä, todella harvoin nykyään, on kiva lähteä ystävien kanssa baariin ja juoda kohtuu paljonkin, mutta suurimmaksi osaksi tykkään vain hengata ystävien kanssa kotona ja syödä hyvää ruokaa yms. Ei todellakaan aina tarvi juoda kaatokännejä ja juuri tuo seuraavan päivän krapula on sellainen mikä pistää yleensä miettimään että kannattaako nyt oikeasti... kun tekee töitäkin täyspäiväisesti, on yleensä viikossa se kaksi vapaapäivää... haluaako niitä sitten kuluttaa niin että toisen on kännissä ja toisen krapulassa, ei! Että itse kyllä ymmärrän hyvin rauhallisia koti-iltoja :)

  Aussieita olen kokeillut, ja ovat kyllä mielestänikin hyviä. Silti mitään maata mullistavaa en ole niissä itse huomannut vaikka niitä kaikki aina hehkuttaa... ehkä pitäisi vielä kerran antaa mahdollisuus :D

  VastaaPoista
 7. Mun pitäisi kyllä kokeilla! :)

  (Oma tukka on kuin korppu tällä hetkellä.. )

  VastaaPoista
 8. Milla: Voi että mua harmitti kun Bootsissa ois saanu hiustuotteet 3 kahden hinnalla ja mä en voinut ostaa!! Batistekin on niiin parasta. Onneksi Jenna lupasi tuoda niitä jouluna kun tulee matkalaukun kanssa suomeen.

  Laura: Suosittelen kyllä :)

  Anonyymi: Kiitos ihanan pitkästä kommentista ja mielipiteestä. Kiva kuulla etten ole ainut joka on tota mieltä! Mä kyllä tykkään joskus lähteä juhlimaan kaverien kanssa tai ottaa siiderin/pari lasia viiniä, mutta sellasta joka viikkoista juomista ei vaan ymmärrä.

  Emppu: Juu niinpä :)

  Anonyymi: Kiitos. Vihdoin sellanen mistä molemmat tykkää..

  Elisa: Kiitos kommentista, olen ihan samaa mieltä :) Mä en edes ole viikolla töissä ja en silti jaksa kuluttaa päiviä krapulaan/juomiseen. Sillon on kiva juhlia kun on joku syy, mutta muuten kyllä kannatan koti-iltoja :)

  Jonna: Suosittelen!

  VastaaPoista