keskiviikko 19. syyskuuta 2012

asua ja asiaa

R: Tässä yksi viime viikolta julkaisematta jäänyt asu. Mä olen niin jumittunut käyttämään tennareita, että yhtenä päivänä tuli sellanen olo että on pakko saada edes vähän korkoa jalkaan. Vaikka olenkin arjessa vannoutunut bootsien/conversien käyttäjä, niin joskus on ihan mukavaa vaihtelua kävellä edes pienillä koroilla. Autottomana, keskustassa asuvana kävelen paljon paikasta toiseen, sillon vaan on kaikista helpoin laittaa korottomat kengät jalkaan. Jos kulkisin enemmän autolla tai bussilla niin tulisi varmaan käytettyä enemmän korkojakin. Ellokselta viime talvena hommatut kengät on kyllä olleet hintansa arvoiset, varsinkin kun sitä hintaa taisi alennuksineen olla alle 20 euroa..


paita Monki
housut Stradivarius
kengät Ellos
laukku New Look
hiuskoru H&M 

Viininpunaiset housut on ehdottomat lempparit tällä hetkellä! Olenkin käyttänyt niitä ihan älyttömästi. Ostoslistalla on tällä hetkellä viininpuneinen neule ja kaulahuivi, pitäähän sitä syksyn trendiväriä saada muuhunkin pukeutumiseen. Enää reilu viikko ja pääsen shoppailemaan Lontooseen, sieltä luulisi löytyvän vähän liikaakin kivoja vaatteita.. Mä lähden reissuun onneksi pelkillä käsimatkatavaroilla, eipä ainakaan tule shoppailtua liikaa kun laukku saa paluumatkallakin painaa maksimissaan sen 10 kiloa.


Muistatteko muuten kun vähän aikaa sitten valitin miten yksi mun syksyn ainoista kursseista alkaa just sillon kun olen Lontoossa? No, nyt kurssiaikatauluun oli tullut muutoksia ja se alkaakin vasta lokakuun lopussa, jee! Tämä on hyvä esimerkki taas siitä että asioilla on tapana järjestyä, joskus ihan itsestäänkin! Ja kiitti muuten tohon edelliseen postaukseen kommentoineille, olitte melko yksimielisiä. Mitään liikuntapäiväkirjoja ei siis tule näkymään täällä, mutta muita liikuntapostauksia mahdollisesti aina joskus.

Mä taidan nyt mennä tiskaamaan (hyi vihaan tiskaamista) ja pestä vähän pyykkiä. Pakko myöntää että vähän tylsiä nämä arkipäivät nyt kun ei ole oikeen mitään kursseja ja seuraavaan kirjatenttiinkin on aikaa. Haluaisin töitä, mutta eipä ole mitään sopivaa tullut vastaan. Eikä edes vähän vähemmän sopivaakaan. Vaikea löytää työpaikka, jossa tunteja olisi silleen että se ei häiritsisi opiskelua ja johon ylipäätänsä palkattaisiin 4. vuoden yliopisto-opiskelija. Moneen asiakaspalvelutyöhönkin palkataan varmaan mieluummin joku vähän nuorempi tai esim. välivuotta viettävä, ettei työntekijä heti karkaa oman alan hommiin. Olin maanantaina yhdessä haastattelussa, mutta se oli aika floppi. Ei siis se mun haastattelu, vaan se työpaikka. Ei siitä kuitenkaan sen enemäpää.. Nyt ne tiskit, heippa!

5 kommenttia:

 1. Hurrailin just samaa eli tota, että se monimuuttujat alkaakin myöhemmin (ehtii tehdä kandia lokakuun)! Tosin se aloituspäivä ois sama ku toinen meidän kandiseminaaripäivistä, mut ainahan voi mennä siihen toiseen : D

  VastaaPoista
 2. hei kiva asu, mun himo burgundynsävysiin (eli viininpunasiin hehe, hyvä diivailusana :-D) vaan kasvaa! Ja asiat tosiaan tuppaa yleensä järjestymään, mun lempparilause kaiken syysstressoin keskellä.

  VastaaPoista
 3. You look great!

  http://r-91.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Mirka: Aijaa, höh. Meidän piti olla paikalla molemmissa seminaareissa sillon..

  Anonyymi: Kiitos!

  Lalalaura: Hahhaa, diivailusana :D Mutta joo hyvältä se viininpunainen näyttää!

  Room91: Thanks :)

  VastaaPoista