perjantai 7. syyskuuta 2012

a week ago

Kauluspaita Cubus
Housut Mango
Kengät Spartoo
Laukku Seppälä
Vyö kirppis

J: Palataan taas vähän Suomi aikaan, eli siihen aikaan kun meikkasin vielä ja tein hiuksilleni jotain. Täällä ollessa olen käyttänyt ripsaria tasan kerran ja hiuksia en ole kuivannut kertaakaan. Kerran taisin suoristaa ne osittain, kun lähdin muiden aupairien kanssa ulos syömään. Oli muuten sama päivä, kun meikkasin. Ei vaan jaksa/kiinnosta näyttää hyvälle, jos kaikki aika menee lasten kanssa leikkiessä, ulkona kävellessä tai koneella. Ehkä mä jossain vaiheessa täälläkin alan panostaa ulkonäköön.. Tai vaatteisiin ainakin!

Asu on muuten viikon takaa torstailta, kun käytiin Riikan kanssa moikkaamassa Jaksua. Viimeiset asukuvat, jotka Riikka otti tänä kesänä. Jotenkin hassua. Ei tunnu yhtään siltä, että oltais tuhansien kilometrien päässä toisistamme. Ollaan skypetelty, facebookkailtu, whatsappailtu ja tietty luettu blogista kuulumisia. Niin ja foursquaresta näkee, missä toinen liikkuu. Kätevää. Tietty on vähän ikävä, mutta aika tarkalleen kolme viikkoa ja Riikka onkin jo täällä. Jeee!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu... ja joo toi on kyllä totta että rupeaa laiskottamaan laittautumisen suhteen kun päivät menee kotitöitä tehdessä :D

  VastaaPoista
 2. oooh I love your blouse, its really sweet! :)

  kisses
  xx

  VastaaPoista
 3. I love what you're wearing, hope you visit my blog: I want to live in L.A
  xoxo!

  VastaaPoista
 4. Sensaatio: Noaijaaa :D oon vaan laiskistunut lisää..

  Heta: kiiitos :>

  My Blueberry nights: thanks!

  Claudia G: Thanks! I will :)

  Ansu: kiiiitos!

  VastaaPoista