maanantai 17. syyskuuta 2012

a lovely day


J: Kiusaan teitä kaikkia taas kertomalla, kuinka ihana maanantai mulla oli! Tai no aamu ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, mutta ehdottomasti parani iltapäivää kohden. Aurinko paistoi, sain ihanaa postia Suomesta, söin taivaallisen hyvää porkkanakakkua ja näin kivoja au pair tyttöjä. Illalla skypettelin (taaas) vähän Suomeen ja nyt pitäisi laittaa kone kiinni ja alkaa lukea. Bongasin kirjahyllystä yhden Cecelia Ahernin kirjan, jota en jostain kumman syystä ollut vielä lukenut.. Eli siis sen kimppun pian!

Onko muuten postaustoiveita liittyen aupair-juttuihin, Lontooseen tai vaikka muuhun Englantiin? Voisin koittaa toteuttaa toiveitanne jos on tässä päivisin aikaa olla koneella! Ajattelin tehdä jonkinlaisen päivä Jennan kanssa -postauksen jossain vaiheessa ja Lontoosta on varmasti tulossa mm. shoppailuvinkkejä, joten niitä ei kannata toivoa. Vai kiinnostaako ne edes teitä? Let me know!

3 kommenttia:

  1. Täällä ainakin oltaisiin kiinnostuneita mistä vain auppari jutskasta!;) Eniten haluisin kyllä kuulla siitä, että miten sinne tiesi löysit ja yms. käytännön asiaa. Myöskin toi kuulostaa kans hyvältä, toi päivä Jennan kanssa.:) Sun hiukset muuten näyttää kasvaneen ihan hitosti yhtäkkiä?!:D

    VastaaPoista
  2. ollaan syksyllä tekemässä carlon kanssa pikkuinen viikonloppureissu lontooseen, eli todellakin joku esim shoppailuvinkkipostaus olisi tarpeen! ihanaa jos jaksat väsäillä, innolla odottelen:)

    VastaaPoista