tiistai 14. elokuuta 2012

viime perjantai ja ajatuksia tulevasta

Farkkuliivi ja mekko H&M
Kengät Converse
Reppu Kånken
Korvis Lindex
Sormukset ja rannekoru JC

J: Latasin nämä asukuvat bloggeriin jo eilen iltapäivällä, mutta en sitten missään vaiheessa ehtinytkään kirjoittelemaan mitään!
Asu on siis perjantai illalta, Aura festeiltä. Pidin siitä ihan älyttömästi! Syksyn tullen on kiva, että "saa" laittaa taas mustat sukkahousut hameen kanssa.. Tietty paljaatkin sääret on kivat, mutta sukkahousut kyllä elävöittävät joitakin asuja. Eikä ainakaan ole yhtä alaston olo!

Mitäs muuten tykkäätte meidän uudesta bannerista ja ulkonäöstä? Riikka oli tehnyt eilen vähän muutoksia. Mä kyllä ainakin tykkään, vaikka mun läppärillä banneri näyttää aika isolle.. No, mutta se vanha oli ainakin niin ruma, että kaikki muutokset ovat erittäin tervetulleita..
Muutoksista puheenollen, blogin sisältö saattaa muuttua hieman syksyllä kun muutan sinne Englantiin. En yhtään tiedä tuleeko asukuvia enää otettua niinkään paljon kun ennen. Arkisista asioista tulee varmaan ainakin alkuun kirjoiteltua enemmän, samoin kun kuvia tulee varmaan myös enemmän Voi olla, että mun osalta tämä muuttuu entistä enemmän päiväkirjamaiseksi ja yritän kirjoitella mahdollisimman paljon matkustelusta Englannissa ja tietty antaa vinkkejä Lontooseen! ;) Miltä kuulostaa? Olen jo harkinnut erillisen au pair -blogin aloittamista, mutta aika ei varmaan riittäisi kahteen blogiin. Kaksi Yhden Hinnalla on kuitenkin se juttu, joka ei saa kärsiä! Niin ja blogin alkuperäinen idea oli kuitenkin pitää mut ja Riikka perillä toistemme asioista, kun ei nähdä enää päivittäin..

P.S. Uutisen mukaan Ryanair lopettaa talvikaudella kaikki lentonsa Turusta. Eli sinne meni mun Turku-Lontoo-Turku reitti. :/ 

7 kommenttia:

 1. Ihana asu ja ihana kampaus! Ja toi uus banneri on hieno (tosin munkin läppärillä aika iso). Riikka näyttää siinä supersädehtivältä! Kerro vaan Lontoo-juttuja tässä blogissa, hyvinhän ne täällä menee ja mua ainakin kiinnostaa lukea kuulumisia. -Piitu

  VastaaPoista
 2. mun mielestä se tuo vaan lisää tähän blogiin että toinen kirjoittaa juttuja täältä suomesta ja pitää blogin ehkä sellaisena kun se on nytkin ollut ja sitten toinen teistä kirjoittelee jostain ihan muualta ihan toisenlaista juttua ;) mä ainakin ootan innolla kuulumisia sieltä lontoosta, oon itekin niin pitkään halunnut päästä käymään! vinkit on siis tervetulleita ;) eli siis mun mielestä vaan kivaa että tulee vähän uutta ja erilaista mukaan kuvioihin! vaikka siis onhan teijän blogi jo nyt ihan huippu:)

  VastaaPoista
 3. Kiva tää uus ulkoasu, ainaski banneri!:) Miettisin et voisitko tehdä simmosen postauksen missä kerrot vähä enemmän tost au-pair jutskasta? Mitä kautta pääsit ja miten yleensäkki koko homma tapahtu..:D Kiinnostais kauheesti itekki lähtee au-pairiks, mut pelkään et kieli ei taipuis niin hyvin, vaik kyl sitä sielläkin sitten oppis...

  VastaaPoista
 4. Tykkään myös tuosta uudesta bannerista, tosi pirteä :) Ja tuohan kuulostaa hyvältä tuo suunnitelma kirjotella enkuista, minusta on aina mielenkiintoista lukea kun suomalaisia on vaihdossa tms ulkomailla :)

  VastaaPoista
 5. Piitu: Kiitos :) Varmasti kyllä kirjoittelen Lontoo juttuja!:)

  Senja: Paljon kiitoksia :> Ja oot oikeassa, ehkä se tuo vaan uutta tähän blogiin!

  Henna: kiitos!

  Anonyymi: Kiitos!

  Anonyymi:Juu voisin kyllä tehdä, hyvä idea:)

  Elisa: Kiva kuulla, että porukka tykkää :>

  VastaaPoista