keskiviikko 22. elokuuta 2012

uusi reppu


R: Jee, nyt voi hyvillä mielin jatkaa koulun käyntiä, kun sain uuden repun! Janne yllätti mut ihan täysin ja oli ostanut tämän (kaverinsa avustuksella) mulle, ihana. Oon haaveillut koko kesän Kånken-repusta, kun huomasin Jennan käytössä miten kätevä se on. Jenna ja Janne nauroivat vähän mulle kun mietin ihan innoissani miten kätevä keksintö reppu on. Ihan kun siinä olisi jotain uutta että reppu selässä kädet jää kätevästi vapaaksi. Olen nykyään liiankin mukavuudenhaluinen laukkujen suhteen, veikkaan että tämä ei jää mun viimeiseksi reppuhankinnaksi..

Ja viimeinen kuva toimii kätevänä aasinsiltana seuraavaan aiheeseen, varasin nimittäin lentoliput Lontooseen. Pakko nähdä Jennaa ennen joulua, joten ostin lennot syys-lokuun vaihteeseen. Ekaa kertaa ikinä lennän yksin, iik! Tarkoitus olisi olla reissussa 5 yötä, joten siinä ehtii tehdä vaikka mitä kivaa. Can't wait! Mä muuten tykkään niin paljon halpalentoyhtiöistä, mun lennot Turusta Lontooseen ja takaisin maksoivat suunnilleen saman verran kun aikuisella maksaa junalippu Turusta Helsinkiin ja takaisin. Harmi että Ryanair lopettaa Turun lennot talveksi. Nyt suihkuun ja iltapäivällä leffaan, saa nähdä onko se Ted niin hyvä kun väitetään. Bye!

4 kommenttia:

 1. Oi, Lontooseen! JEE!

  Mä oon alkanut fiilistelee reppuja kanssa. Tykkään tosta ketturepusta erityisesti. Voisin ehkä haluta tuollaisen itsekin... ;)

  VastaaPoista
 2. Lontoo <3
  halvalla sait lennot!

  VastaaPoista
 3. Reput on kyllä käteviä, ja silti sitä vaan raahaa niin koulutavarat kuin salikamatkin aina laukuissa... Reppu on siis täälläkin päässä hankintalistalla :D

  VastaaPoista
 4. Oi lontooseen!! Varo vaan ettet joudu kärsimään lontoon "ihanasta" syksystä jos sataa koko ajan vettä :( eikös enkkula ole juuri tosta säästään tunnettu? :D

  VastaaPoista