tiistai 28. elokuuta 2012

tältä näytin tänään

takki H&M
paita Gina Tricot
farkut Primark
kengät Converse
kangaskassi Carlings
sormukset JC

R: No nyt on asukuvia monen päivän edestä! Jenna oli tänään (vikaa kertaa vähään aikaan) Turussa, käytiin syömässä uudessa Morrisonsissa, kierreltiin kaupoilla ja tietty käytiin ottamassa asukuvia. Innostuttiin vähän kuvailemaan ja näistä tuli ihan hauskoja.. Ihastuin tohon paitaan Ginassa jo joskus kuukausi sitten, mutta sillon ne ilmeisesti myytiin loppuun, tai ainakaan en enää löytänyt niitä kun meinasin ostaa. Viime viikolla kävi tuuri ja löysin yhden omassa koossani, jee. Toi on niin täydellinen syksyyn, kuvio ja väritys ihan kohdillaan. Kaipailisin vielä lisää samanlaisia ohuesta, kivasti laskeutuvasta materiaalista tehtyjä peruspaitoja kaappiini. Onneksi Jenna lupasi lähettää mulle heti Primark-paketin, jos löytää sieltä halvalla jotain vastaavia..

Olenko muuten ainut jolle tuli ihan yllätyksenä että Turkuun avattu Morrison's? Bongasin ilouutisen viikko sitten Soilan blogista. Morrison's avasi ovensa siihen Kristiinankadulle entisen Raxin tiloihin. Käytiin syömässä hampurilaiset siellä tänään, tervetuliastarjouksena melkeen kaikki burgerit on kympin. Ei paha hinta, annos oli törkeen iso! Lisukkeen hampurilaiselle sai valita itse, vaihtoehtoja oli salaatista perus ranskiksiin. Itse otin salaatin, mutta Jennan lohkoperunat voitti sen kyllä ihan 100-0. Jos paikasta jotain huonoa pitää sanoa, niin palvelu oli ehkä vähän teennäistä. Annetaan se kuitenkin anteeksi, kun muuten kaikki toimi moitteettomasti ja ruoka oli tosi hyvää. Kaksi yhden hinnalla suosittelee!

9 kommenttia:

 1. your outfit looks amazing *_*

  xx
  beauthi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. I love you're outit! ineeczkaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ihana uusi banneria! Ja tykkään tosi paljon sun asusta :) Saisinpa minäkin tehtyä tuollaisen nutturan korkealle. Ei valittetavasti vielä pituus riitä :(

  VastaaPoista
 4. nice pics and outfit :)
  xoxo

  VastaaPoista
 5. oh wow, this outfit is fantastic! love love love your top, and the way you styled it is perfect! ♥

  VastaaPoista
 6. Thi Lan: Thanks :)

  Anonyymi: kiitti!

  i love my old Levi's: Thanks :)

  Inka: Thanks, me too ;)

  Lindsay: Kiitos :) Toi nuttura on kyllä pelastanut monta huonoa hiuspäivää.

  Nikki: Thanks!

  Carola: Thank you :)

  the girl never gets older: Thanks :)

  VastaaPoista