perjantai 3. elokuuta 2012

Nyt mieli lentää korkeallla, tän betonisen taivaan alla

 J: Nyt on tulossa pieni kuvaoksennus eiliseltä! Heräiltiin aamulla puolilta päivin Tampereella Annin luota, jossa oltiin yötä.. Anna liittyi meidän seuraan ja lähdettiin käymään Pyynikin näkötornissa. Ei oltu Riikan kanssa koskaan käyty siellä, mutta oltiin kuultu huhua herkullisista munkeista. Pakko oli mennä testaamaan..


Munkit oli kyllä loistavia, eikä maisemissakaan mitään valittamista ollut. Seurakin oli mitä parhaita, jos ei lasketa sitä ampiaislaumaa joka piiritti meitä.. Oli kyllä käymisen arvoinen paikka, suosittelen jos Tampereella olette! Munkkien jälkeen pitikin lähteä ajelemaan takaisin Saloon, sillä Haloo Helsinkin esiintyi iltatorilla ja oltiin jo kauan sitten sovittu salolaisten kavereiden kanssa, että mennään isolla porukalla kuuntelemaan keikkaa..

En ole koskaan ollut kova Haloo Helsinki! -fani, mutta täytää myöntää, että he vetivät tosi hyvän ja energisen keikan! Ihastuin kovin laulaja Ellin tyyliin ja ei poikienkaan ulkonäössä mitään vikaa ollut ;) Ilma suosi kerrankin iltatoria, sillä aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja oli pitkästä aikaa tosi lämmin.. Käytiin keikan jälkeen hakemassa Kurilalta vähän evästä ja mentiin joenrantaan istuskelemaan ja syömään. Riikka lähti siitä kotiin ja me muut jatkettiin vielä Rockin Hoodiin yksille. Oli kyllä tosi kiva päivä, tällaisia lisää!

Pari päivää kun on vaan juossut ympäriinsä ja tavannut kavereita, niin tänään olen ollut aika väsynyt. Kävin aamulla salilla ja sen jälkeen oon vaan katsellut The Big bang theorya, lukenut ja nukkunut päiväunet. Jos vaikka samaa rataa nyt illalla.. Hauskaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Mäkään en ole ikinä oikein ollut Haloo Helsingin fani, mutta meillä kun nuo tytöt ja pojat oli keikalla niin isot propsit annan kyllä heille. Koska vetävät livenä todella hyvin! Eli livebändinä hyvä vaikka biiseistä en niinkään diggaa :D

  VastaaPoista
 2. Such a great blog!!!

  Thx so much! Following you too via gfc and Bloglovin. Follow me on Bloglovin too, if u want.

  Lots of kisses,

  Have a great weekend,

  Nicoleta

  www.nicoleta.me

  VastaaPoista
 3. Hey, really nice blog and great photos!!! Maybe we follow each other !?
  Just let me know :)
  http://gvozdishe.com

  VastaaPoista
 4. jennakaroliina: Niin vetää! Ja biisitkin kuulosti paremmalta livenä :>

  Nicoleta_B: Thanks and have a nice weekend too! :)

  gvozdiShe: Thanks :> I'll check your blog asap..

  VastaaPoista
 5. Fashion cappuccino: Thanks! It really was :>

  VastaaPoista
 6. Uu sitä on käyty Tampereella, oon vähän jäljessä blogien luvussa kun oon ite vaan reissannut :D Mulla on jo ikävä pyynikin munkkeja..
  Ja Elli on ihana! Mun oli ikuisuus pitäny käydä HH:n keikalla, kun Elli on tuttu lukioajoilta, mutta vasta vasta viime talvena sain aikaseks, kun kaveri vaati lähtemään johonkin opiskelijapippaloihin, missä ne oli keikalla, livenä ihan huippuja :) Hih tai no oon mä jollain ihan ekalla levyjulkkarikeikalla tainnu aikanaan olla, mutta siitä on vuosia :D

  VastaaPoista