maanantai 6. elokuuta 2012

mmmm mansikoita


R: Tiedättekö mitä mulla tulee talvella ihan kamala ikävä? No tuoreita mansikoita tietty. Ja okei, ehkä vähän myös Englantiin muuttavaa Jennaa. Olen syönyt viime aikoina kamalasti mansikoita ihan joka muodossa, parhaiten ne sopii rahkaan (paljon mansikoita, maitorahkaa ja kermaa, nam!) ja salaattiin halloum-juuston kaveriksi. Myös ihan sellaisenaan menisi helposti pari litraa.. Oon monena päivänä käynyt aamupäivällä salitreenin jälkeen ostamassa mansikoita torilta, tänään en voinut kun ei ollut käteistä mukana, höh. Toinen ehdoton kesäherkku on herneet, ne on nyt loppukesästä edullisia!

Oon muuten ihan fiiliksissä, saatiin Jennan kanssa mediapassit Aura-festiin, joka on nyt viikonloppuna Turussa! Ihan huippu viikonloppu tulossa kyllä, siitä lisää myöhemmin.. Nyt taas lukemaan valtio-oppia, aurinkoista viikon alkua kaikille!

6 kommenttia:

 1. tarviikin kokeilla tuota salaattia, näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 2. mansikat on niin parasta kesässä, ärsyttää kun niin vähän tullut syötyä ja kohta niitä ei enää saa! huomenna pitääkin vapaapäivän kunniaksi käydä torilla ;)

  VastaaPoista
 3. Suorastaan rikollista toimintaa laittaa tällaisia ruokakuvia silloin kun mulla on nälkä! :-D Mutta toisaalta, sain pari hyvää uutta vinkkiä mihin kaikkeen mansikoita voi ehkä käyttää, kiitos siis siitä! :-)

  <3: Anniina

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Suosittelen :)

  Senja: Aina loppukesästä tajuaa että on tullut syötyä ihan liian vähän mansikoita..

  Maria Chantal Rodriguez Nilsson: heh :D

  Anniina: Vooiii anteeksi ;)

  Suvi: Niinpä ;)

  VastaaPoista