maanantai 20. elokuuta 2012

Linnan juhlat

J: Tänään oli todella kaunis ilta päättää tämän kesän livekeikat Turun Linnan Juhlilla. Bongattiin Riikan kanssa viime viikolla Citydealista halvat liput tuonne ja olihan ne pakko ostaa.. Mä olen nähnyt Jukka Pojan jo neljä kertaa tänä kesänä ja Riikalle tää taisi olla toinen keikka. Elokuuta Riikka ei ollut nähnyt koskaan ennen livenä ja mäkin vain kerran, joten pakko oli mennä katsomaan. Niin ja harvemmin pääsee yhtä upeaan ympäristöön kuuntelemaan keikkoja..


Turun Linnan Juhlat järjestettiin nimensä mukaisesti kauniin Turun Linnan puistossa. Keikat oli todella konserttimaiset, eli siis lipuissa oli kaikille merkityt paikat. Me oltiin alle kaksi biisejä omilla paikoilla ennen kun siirryttiin lavan reunalle nurmikolle istumaan. Siinä auringossa oli kiva kuunnella hyvää musaa.. Lavallekin näki paljon paremmin kuin meidän paikoilta sieltä jostain kaukaa takarivistä! :D
Elokuun keikan aikana lavan edusta pysyi aika tyhjänä, mutta Jukka Pojan aikana suurin osa ihmisistä oli valunut sinne lavan eteen seisomaan ja tanssimaan. Vähän kävi kyllä sääliksi niitä eturivien ihmisiä, jotka olivat maksaneet useita kymppejä lipustaan ja lopulta saivat katsella vain toisten heiluvia takapuolia.. Haha. Ei varmaan ollut tarkoitus, että jengi keräytyy sinne eteen! Meno molemmilla keikoilla oli kuitenkin erinomainen ja mä ainakin nautin molemmista keikoista! Vähän meinasi kylmä tulla, mutta eipä se pahemmin häirinnyt.

Loppuun vielä vähän parempaa kuvaa päivän asusta.. Kuvat on kaikki muuten meidän äiskän pokkarilla otettu, sillä sinne alueelle ei saanut viedä järkkäriä! Onneksi tajusin napata pikkukameran mukaan ennen kun lähdin.

Neule ja shortsit Stradivarius
Laukku ja hattu (Riikan) Forever21
Kengät Spartoo
Kaulakoru JC
Rannekoru Monki

Alaosa pysyi vielä kesäisenä, yläosassa oli syksy.. Kun ajelin kotiin kymmenen aikoihin, auton mittari näytti +11 astetta. Eli ei ihme, jos tuli vähän kylmä! Nyt menen tästä peiton alle lämmittelemään, katson pari jaksoa Kostoa ja sitten untenmaille. Aamulla kenties viimeistä kertaa tänä vuonna torille aamupalalle. Yhyy, kyllä se syksy on täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti