sunnuntai 26. elokuuta 2012

Life goes onR: Me vietettiin eilen isolla porukalla Jennan läksiäisiä, Riinan gradun valmistujaisia ja siinä samalla ehkä vähän kaikkea muutakin. Oli ihan huikeen hauska ilta! Kokouduttiin alkuillasta kunnon piknik-eväiden kanssa Samppalinnanpuistoon. Sää oli parempi kun pitkiin aikoihin, sateesta ei tietoakaan, aurinko paistoi pitkälle iltaan ja ei tullut edes kylmä. Aika meni älyttömän nopeesti ja oli tosi ihana nähdä (lähes) kaikkia rakkaimpia ystäviä. Otettiin ihania kuviakin jotka onnistuivat hyvin! Loppuillasta jatkettiin Vegasiin, jossa meillä oli pöydät varattuna. Oli törkeen hauskaa ja jopa minä viihdyin pitkästä aikaa baarissa. Vähän oli kyllä haikeet tunnelmat, oltiin pitkästä aikaa porukalla koolla ja pian Jenna lähtee. Alle viikko enää. En ehkä vieläkään ole sisäistänyt että toinen ei pian olekaan ajomatkan päässä, vaan useiden tuhansien kilometrien päässä.

Pakko yrittää syksyllä elää tosi kiireistä elämää että aika menisi nopeasti ja ei ehtisi ihan liikaa tulla ikävä. Tai ikävä mulla on jo nyt! Onneksi tosiaan on nyt yhdet lennot jo varattuna (kuukausi!), eilen kyllä puhuttiin että pitäisi viimeistään marraskuussa nähdä taas. Nyt niitä töitä mulle, siivoan vaikka vessoja kunhan pääsen useesti Lontooseen käymään. Onhan mulla täällä Suomessa ihania ystäviä ja maailman paras poikaystävä, mutta ei se silti ole sama. Mun pitää varmaan oppia käyttämään Skypeä ja onhan meillä kännyköiden ja fb:n lisäksi tämä blogikin kätevä tapa pitää yhteyttä! Eli mä luen täältä kateellisena mitä Jenna on shoppaillut Lontoossa.. Toivon kaikkea hyvää Jennalle Lontooseen ja Riinalle gradun jälkeiseen elämään, ootte parhaita!

6 kommenttia:

 1. voi että, ihania kuvia ja näyttää niin ihanalle toi teidän piknik idea ja seurue! :) on varmasti ollu kivaa!

  Tsemppii sulle, onneks sosiaalinen media on keksitty! Tää nyt ei tosiaan oo sama asia, mutta asun itse kotikaupungista nyt 600km päässä ja aluksi olin avian shokissa kun perhe asui niin kaukana. Mutta ollaan pidetty päivittäin tavalla tai toisella yhteyttä ja se helpottaa! :) toinen ei häviä minnekkään vaikka välimatka kasvaa! <3

  VastaaPoista
 2. Great Post. I follow your Blog now.
  Please follow me.
  A.

  dramaticmode.blogspot.it

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania ja elämän iloisia kuvia.

  Tuo Gancia Asti kuohuviini on muuten aika hyvää!

  On varmasti hassua kun toinen lähtee kauaksi, mutta onneksi ei ihan maailman toiselle puolelle, jos ikävä iskee niin lentomatka on kohtuullinen :)

  VastaaPoista
 4. Lontoo on niin mahtava, että kannattaa varoa, ette Jennan luona vieraillessasi saa itsekin päähän muutta tänne. ;) Tsemppiä molemmille!

  VastaaPoista
 5. Enni: Kiitos :) Oli kyllä kivaa! Ja onhan toikin varmaan rankkaa että koko perhe asuu kaukana. Ja on tässä se hyvä puoli että on ainakin tekosyy matkustaa Lontooseen niin usein kun ehtii ;)

  Ja joo, jotkut ulkomaalaiset kommentoi tyyliin sataan blogiin saman kommentin saadakseen lukijoita, tylsää.

  Amanda: Thanks!

  Reetta: Voi kiitos :) Ja se oli yllättävän hyvää, ehkä ihan vähän liian makeaa.

  Liza in London: Juu se on aina vaarana kun Lontooseen matkustaa ;) Haluaisin kyllä joskus vielä asua siellä, mutta ensin käyn opinnot loppuun.

  VastaaPoista