keskiviikko 29. elokuuta 2012

last couple of daysJ: Kännykkäkamera kuulumisia taas, olkaas hyvät. Mulla on ollut ihan tajuton kiire. Oon ollut maanantaista saakka töissä ja lapsukaiset (varsinkin kun suuri osa on 3v tai alle) on imenyt musta kaikki mehut. Lisäksi maanantaina näin kaveria (katsottiin Nälkäpeli, suosittelen!), eilen olin Turussa Riikan luona ja siitä vielä "yökyläilemään" ja aamulla suoraan töihin. Huh. Nyt oon jo töiden jälkeen ehtinyt pakkailemaan (tein Suomeen jäävistä vaatteista Riikkabagin:D) ja leiponut mustikkakakun. Pian pitäisi lähteä korista pelailemaan.. Vikaa kertaa varmaan vuoteen, yhyy.

Kävin eilen ostamassa englantiin pojille vähän tuliaisia ja löysin ihan älysöpöt Angry Birds heijastimet ja ylläriylläri, koripallon! :D Vielä pitäisi vanhemmille keksiä jotain, se onkin vähän hankalampi juttu. Ideoita?

4 kommenttia:

 1. Vie vanhemmille vaikka jotkut marimekon pyyhkeet ja mamma ja pappa muumimukit. tai jotain muuta ihanaa suomikrääsää :) ja salmiakkia ja kuvaat videopostauksen maku reaktioista ;DD

  VastaaPoista
 2. Hauska idea noi heijastimet, varmasti on pienten poikien mieleen! :)

  Mielettömän mahtavaa reissua, katotaan jos Opiston tytöt ehtis vuoden aikana tulla moikkaileen :)

  VastaaPoista
 3. Mä vein sillon aikoinani perheen vanhemmille pentikin sitä poro -sarjaa! Muistaakseni ainaki jotain kahvia ja olisko ollu viel kahvimukitki. Tykkäsivät ainaki kovasti :)

  VastaaPoista
 4. haha noi angrybirds heijastimet nauratti :D toi lintu kyllä tunkee joka paikkaan. me pidettiin eilen vaihtareille ekanillanbileet ja tarjottiin siellä noita karkkeja ja kaikki oli ihan innoissaan :DDD mutta hyi ne on niin pahoja

  VastaaPoista