perjantai 17. elokuuta 2012

kiireinen torstai

Housut Forever21
Toppi Zara
Hapsuliivi Bershka
Kengät Converse
Laukku Seppälä
Sormus Primark
Kaulakoru ja tähtisormus JC

J: Joku on varmaan huomasikin twitteristä jo, että menin varaamaan keskiviikko illalla kampaajan ja noin kaksitoista tuntia myöhemmin istahdin tyytyväisenä kampaajan tuoliin. Kävin Turussa Hiushuone Kerhossa ja ei voi muuta sanoa kun että tosi hyvää palvelua taas kerran ja sain juuri sellaiset hiukset, mitä halusinkin. Ei ne kovin paljoa muuttuneet, mutta tyytyväinen olen!

Kampaajan jälkeen olikin tiedossa ihanan kiireinen päivä. Kävin ensin Nikon kanssa kahvilla, sen jälkeen Riikan kanssa parissa kaupassa, taas kahvilla (Cafe Sirius oli ihanan kotoisa ja korvapuustit hyviä), ottamassa näitä asukuvia ja tietty taiteiden yössä katselemassa. Illalla näin vielä erään kivan pojan, kenen kanssa käytiin syömässä ja pyörittiin vielä vähän lisää taiteiden yössä. Ihan kivasti oli kyllä jengiä liikenteessä! Mun illan kyllä kruunasi se, että törmäsin H&M:ssä vahingossa yhteen parhaista kavereistani, jonka en tiennyt olevan Turussa. Miten pienistä asioista voikaan tulla niin hyvälle tuulelle?

Mun toiseksi viimeisen Suomiviikonlopun ohjelmassa on mm. Suomi-Albania koripallon em-karsintamatsi, joten pitäisi pian laittaa kamat kasaan ja suunnata kohti Helsinkiä. Lauantaina sitten takaisin Saloon ja saa nähdä mitä kivaa täällä keksin.. Päivät vähenee ja tekeminen lisääntyy, iik!

Mitäs tykkäätte hiuksista? Huomaako sitä muutosta edes?

6 kommenttia:

 1. Nuo sun Converset on ihanan väriset! :)

  VastaaPoista
 2. I love the tribal print of the top. It looks great on!

  VastaaPoista
 3. hiukset on kivat, olet niin nätti!

  VastaaPoista
 4. viimeinen kuva on tosi kaunis

  VastaaPoista
 5. Reetta: Kiitos :> Tykkään kyllä itsekin!

  M: thanks <3

  Sherin: Thanks, i love it!

  Anonyymi: paljon kiitoksia :>

  Anonyymi: kiitos!:)

  VastaaPoista