torstai 16. elokuuta 2012

kiilakorkotennarit

 *ylempi kollaasi vasemmalta , , Spartoo, alempana Spartoo, , 

R: Olen saanut kamalan pakkomielteen kiilakorkotennareista. Aluksi mietin että hyi, kuka tuollaisia käyttää, sitten aloin vähän lämpenemään niille ja nyt olen jo ostoaikeissa. Sama kun usein muidenkin muoti-ilmiöiden kanssa.. Mietin jo miten hyvältä tollaset mustat näyttäisi pillifarkkujen ja nahkatakin kanssa. Sanokaa nyt että ne on ihan kamalia ja nauran niille vuoden päästä, muuten tilaan noi Elloksen mustat. Mitäs mielipiteitä teillä on tällaisista kengistä? Muotiblogeissa kiilakorkonilkkureita on näkynyt jo jonkin aikaa, mutta ainakaan Turun katukuvasta en ole tällaisia bongaillut.. Ehkä syksyllä?

*=mainoslinkkejä

9 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon. Itse tilasin eilen Brandos.fi just noi mustat :)

  VastaaPoista
 2. Mulle on itelle käyny ihan samallalailla, ensi reaktio oli jotain järkytyksen ja inhon välimaastosta, mutta nyt jo kovasti tykkäilen. Harkitsen jopa kotiuttavani, jos vastaan sattuisi sopivat yksilöt :D

  VastaaPoista
 3. Meillä noita kans töissä, ei kovin kivat :(

  VastaaPoista
 4. Mä oon ihastunu... pakko kai se on myöntää. :-D Vaikkakin tää on taas tätä muotihömpötystä ja kohta ne seisois käyttämättöminä tuolla kaapissa. :-D Mut silti olis vähän pakko saada noi!

  VastaaPoista
 5. Saksassa näin kans noita enkä osannu päättää tykkäänkö niistä vai en!

  VastaaPoista
 6. Multa löytyy jo yhet mustat :D ostettiin Heidin kans Irlannista, Heidillä kirkkaan punaset :)

  VastaaPoista
 7. Noi mustat ylhäällä vasemmalla on ihanat! joista on 2 kuvaa tossa.. Vieläkö niitä saa ellokselta? Yritin etsiä mutten löytäny :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo varma :S Mutta jos ne on Duffy-merkkiset, kuten muistelisin, niin samoja voi olla muuallakin, esim. Footwayllä.

   Poista