torstai 16. elokuuta 2012

ilmoitus!


R: Kenkäaiheella jatketaan! Pyydän jo etukäteen anteeksi mainostusta, mutta pakko vähän mainostaa, sillä tiedän että moni kenkäfriikki innostuu tästä. llä* nimittäin on nyt Nelly Shoes-merkin kenkiä älyttömän hyvä valikoima 19,95 eurolla. Selailin äsken myynnissä olevia kenkiä ja siellä oli vaikka mitä korkkareista nilkkureihin ja kokojakin oli hyvin jäljellä. Tällaiset kenkäalennukset pitäisi oikeasti kieltää, mulla oli äsken jo kolme paria kenkiä ostoskorissa... Viime talvena ostin yhdellä kertaa neljät 9 euron alennuskengät membersiltä, että eihän kolmet ole vielä mitään. Enkä mä niitä kaikkia ihan oikeasti aio tilata, kuitenkin käytän taas koko syksyn converseja niin en tarvitse uusia kenkiä. Paitsi ehkä tällaiset tennarit.

Nyt lupaan etten vähään aikaan puhu kengistä mitään! Tai nettishoppailusta. Tai shoppailusta muutenkaan.. Mulla on taa se aika vuodesta meneillään että tekisi mieli shoppailla vaikka mitä. Silleen käy aina kun vuodenaika vaihtuu, tuskin olen ainoa?

2 kommenttia:

  1. Aika herkkupaloja ootte valinneet tähän kollaasiin! :) Kelpais kaikki ja nyt karkaan täältä äkkiä pois, että säästän rahani Norjaan! ;D

    VastaaPoista
  2. Haluan tilata, mut kuinkakohan nopeasti tulee?

    VastaaPoista