torstai 30. elokuuta 2012

haluaisin kirjoittaa tähän pätkän eräästä mamban biisistä, mutta en tee sitä


R: Kesä ei ole vielä ohi, torilta saa edelleen tuoreita suomalaisia mansikoita ja herneitä! Tuli muuten hetkeksi kesäfiilis takaisin kun söin näitä. Tavallaan toivon, että olisi vielä alkukesä, mutta toisaalta ihan hauskaa että tulee syksy. Keksin ainakin viisi syytä odottaa syksyä:

1. Joulu tulee
2. Salatut elämät ja kaikki muut laatuohjelmat jatkuu tv:stä
3. Pääsen Lontooseen
4. Olen koko ajan lähempänä maisteriksi valmistumista
5. Säät viilenee ja saa käyttää pipoa, joka pelastaa huonot hiuspäivät

Ja ei, mä en odota sitä että saa käyttää syysvaatteita, koska ihan oikeasti en kamalan paljon tykkää niistä. En omista oikeestaan yhtään kivaa neuletta tai kaulahuivia. Tai ainakaan niin kivoja että ne voittaisivat lyhyet shortsit ja ohuet topit. Syystakin etsiminenkin on ihan tuskaa. Monissa blogeissa hehkutetaan sitä miten saa käyttää neuleita, tykkääkö joku ihan oikeasti enemmän paksuista kutittavista, takin alla kaupan ruuhkassa hiostavista neuleista kun ihanan ohuista materiaaleista tehdyistä kevyistä topeista? Mä en ainakaan. Sukkiksista en halua edes puhua, paljaat sääret on parhaat!

Nyt suihkun kautta miettimään mitä syksyistä laittaisin tänään päälle. Lähden illaksi Saloon, pakko mennä viimeistää kertaa tänä kesänä iltatorille ja moikkaamaan Jennaa. Ja Jakkea! Kuka blogin vanhoista lukijoista muistaa Jaken? Voisin ottaa kameran mukaan ja räpsiä teille kuvia Jakesta.

5 kommenttia:

 1. ihanaa että joku toinenkin ei niin kovasti tykkää syyskuteista. :D tuntuu että aina blogeissa hehkutetaan syksyä kun saa pukeutua kivasti, mutta mä ainakin tykkään paljon enemmän kesähepenistä :) mutta toi lontoo on niin magee juttu kyllä!

  VastaaPoista
 2. JEE Jakke! Oliko se se kultanennoutaja?

  VastaaPoista
 3. Joo!! Täällä ollaan täysin samaa mieltä syyspukeutumisen miinuspuolista. Eihän kukaan ihan oikeasti voi odottaa syyspukeutumista innolla. Hehekutuksen avulla koitetaan vain saada kesän väistämätön päättyminen tuntumaan vähemmän ankeelta :D Näin luulen.

  Buu sukkiksille!

  Noi sun plussapuolet on kyllä varsin kivoja :)

  VastaaPoista
 4. Senja: Jo niinpä :D ja Lontoo on aina magee!

  Klara: Aika lähellä, labbis :)

  Sfionna: Thanks!

  Jutta: Niinpä :D Mutta positiivinen ajattelu kunniaan ;)

  VastaaPoista