sunnuntai 19. elokuuta 2012

Blue and white

J: Vitsi kuinka kiva viikonloppu taas takana! Perjantaista lauantaihin oltiin Helsingissä. Reissun syynä oli siis Suomen korismaajoukkueen ensimmäinen em-karsinta peli! Suomi vei Albaniaa aika hyvin, lopussa eroa yli 30pinnaa! Hienoa Susijengi! Toivottavasti menee muutkin matsit yhtä hyvin, että ensi vuonna päästäisiin Sloveniaan em-kisoihin! Teeman mukaisesti oltiin pukeuduttu sinivalkoiseen..


Oli muuten kiva huomata puoliajalla, että pikkuveljeltä oli tullut viestiä "olitte tv:ssä" Haha! Ei edes tiedetty, että peli tuli Urhotv:ltä.. Sain kuulla siitä myöhemmin parilta muultakin tyypiltä, eli oltiin me jonkin aikaa siinä ruudussa oltu. Hyi. Inhoan tuollaista salakuvausta. Mun suuri painajainen olisi, että joutuisin tv-haastatteluun! No okei, se voisi olla ihan siistiä jos saisi valmistautua etukäteen..

Lauantaina heräsin Riinan kanssa ajoissa ja käytiin Valtterin kirppiksellä! En ollut käynyt siellä koskaan ennen, mutta lukenut aika paljonkin hyvää kaikista blogeista. Oli kyllä ihan hyvä paikka, tein pari löytöäkin.. Loppupäivä meni kauppatorilla kahvitellessa, kaupoissa kierrellessä ja Johto Cafessa syödessä.
Vietin vielä Saloon päästyäni kivan illan hyvässä seurassa (kauhu)leffaa katsellen ja pitsaa syöden.. Eli ei taaskaan huonompi viikonloppu!;)

2 kommenttia:

  1. you girls look amazing, even when the photos was the only I saw because I didn't get a word of whatyou were saying (: anyway love your blog so I follow you on GFC, hope you can visit mine and follow me back if you like (:

    xoxo
    www.jemenfousss.blogspot.mx

    VastaaPoista
  2. Itssa Bandicoot: thanks:)) maybe we should start to write in english too..! I'll visit your blog!

    VastaaPoista