perjantai 10. elokuuta 2012

AURA FEST!


J: Huomenna, huomenna se vihdoin alkaa! Aura Festit! Mun yksi kesän suosikkitapahtumista..  Aurinkoinen Turku, loistavia artisteja, hyviä ystäviä.. Mitä muuta voisi loppukesän viikonlopulta toivoa? Perjantaina Turun valtaa mm. Flegmaatikot, Lord Est, Juju, Timo Pieni Huijaus, Paleface ja Cheek. Lauantaina lavalle astelee hieman vähemmän mun suosikkeja, mainittakoon nyt Aste, JVG, Uniikki, Janne Orden ja Redrama.. Niiden lisäksi mm. Petri Nygård, jonka esiintyessä ajattelin olla jatkamassa iltaa jo jossain kaukana Barkerin puistosta, jossa siis tapahtuman järjestetään..
Lippuja tapahtumaan saa ostaa vielä ovelta, mutta ennakkoon niitä saa muutamaa euroa halvemmalla esim. Tiketistä, R-kioskeilta, Lippupisteestä, Aurasta (Turussa Aurakadulla), Jukuparkista ja Naantalin Forsportista..

Oon koko viikon väijynyt säätiedotuksia ja nyt tämä pessimisti on aika iloinen.. Ei sadakaan vettä! Tai ainakaan tämän hetkisen säätiedotuksen mukaan.. Pitää toivoa, ettei ennuste paljoa ainakaan muuttuisi enää. Pitäisi varmaan jossain välissä miettiä, että mitäs sitä laittaisi päälle. Lähden huomenna jo ajoissa Turkuun, näen yhtä kaveria ja sitten festeille.. Jee!

Ketään muita tulossa Aura Festeille?

3 kommenttia:

  1. Heei jee,olen tulossa kavereideni kanssa ensimmäistä kertaa :)) osaatko suositella lauantaille jotain kivaa brunssi paikkaa?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Apua, en kyllä tiedä onko lauantaisin mitään missään. :s Sunnuntaihin voisin suositella Fontanaa ja Blankoa. Fontanassa on ymmärtääkseni jonkinlainen aamiaisbuffet lauantaisinkin, mutta ei ihan brunssi.. Ja Kertussa on hampparibuffet 12--> ;)

    VastaaPoista
  3. Fontanassa on lauantaisin brunssi, mutta ei buffet. Saa siis ns. aamupalalautasen, johon saa valita mm. lisukkeet jne. Varmaan ihan hyvä, itse en oo testannut ;)

    VastaaPoista