maanantai 13. elokuuta 2012

Aura Fest day2


R: Vähän kuvia Aura Fest lauantailta! Lauantaina ei tullut kuvattua yhtään niin paljon kun perjantaina, oli jotenkin niin kiire koko ajan ettei ehtinyt. Meidän oli tarkoitus mennä Jennan kanssa ottamaan sinne ihan eteen kuvia kun media-passeilla olisi päässyt, mutta oli koko ajan niin hauskaa kaverien kanssa ettei yksinkertaisesti ehtinyt. Asukuvatkin jäi ottamatta, mutta ehkä se kuvien vähäisyys on merkki siitä että oli törkeen hauskaa.

Ehdittiin Salossa pelatun katukoriksen takia alueella vasta kasin aikoihin Asteen keikaksi. Oltiin päätetty että Aste on pakko nähdä, Jennalla taisi olla jo 18. keikka ja nyt on tulossa vuoden tauko keikkoihin (ellei Aste esiinny Lontoossa, hah), joten pakkohan sinne oli päästä fiilistelemään. Hypittiin ihan hulluna koko keikan ajan, oli niin siistiä. Asteen jälkeen katsottiin vielä Uniikin ja JVG:n keikat kokonaan ja Petri Nygårdilta pari biisiä. Se Petri oli kyllä yhtä kamala kun yleensäkin, muut veti tosi hyvin. Nyt onkin kesän festarit ohi, ihan kivasti tulikin keikoilla käytyä! Kesäkuun alussa oli Turku Soundcheck, sitten Boombox Helsingissä, heinäkuussa DBTL täällä Turussa ja nyt oli Aura Fest. Kaikki isommat festarit jäi väliin, Ilosaarirockiin oli tarkoitus mennä, mutta otettiinkin sillon se äkkilähtö Kreikkaan. Ei kyllä harmita, kun kuitenkin näin melkeen kaikki suosikkini vähintään kerran, Palefacen jopa kolmesti, kesän aikana! Oletteko te käyneet ahkerasti keikoilla tänä kesänä?

Pakko hei tässä välissä muistuttaa, illä* alkaa huomenna (tänään) maanantaina klo 13.00 Jeffrey Campbellin kenkäale! Blogien perusteella en taida olla ainut joka niihin kenkiin on ihastunut, joten kannattaa olla valmiina yhdeltä.. En kyllä ihan oikeasti ehkä voi tilata mitään jos ne alennukset ei ole ihan super hyviä, mutta pakko silti olla koneella yhdeltä.. Nyt nukkumaan että aamulla jaksaa herätä salille, yöt!

9 kommenttia:

 1. Voihan HELE*****. Miks piti mainita tosta JC-kenkien alennuksesta... Arvaa kuka on nyt myös kärppänä koneella. :D

  VastaaPoista
 2. Viivi: Heh, mä oon aamusta asti odottanut :D Enää puoli tuntia!

  VastaaPoista
 3. Jännitys tiivistyy... Toivon rahatilanteeni vuoksi että saatavilla on vain:
  a) kamalia popoja (onko JC:llä edes sellaisia?! ;)
  b) vääriä kokoja

  VastaaPoista
 4. Ei oo totta, siellä oli kolmet sellaiset jotka oisin halunnut, kaikista oli mun koko loppu ennen kun kello oli edes 13.00. Noo, pankkitilin saldo kiittää.

  VastaaPoista
 5. Mä oisin halunnut noi Rumble nilkkurit - ihan kummassa värissä vaan.

  Nyt ois ostoskorissa pitsiset Litat. Joita oon kuolannut ikuisuuden. Kysymys kuuluukin, ONKO JÄRKEÄ OSTAA PITSISIÄ KENKIÄ tähän aikaa vuodesta, pennittömänä?!
  Voi elämä. :D

  VastaaPoista
 6. Pitsiset litat oli ihanat, mutta mun koot oli heti loppu :( Osta osta, harvemmin noin halvalla saa!

  VastaaPoista
 7. vitsit miten siistii olis ollu nähdä Ilosaarirockissa, olin siel tottakai kun sieltä oon kotoisin :)! Se on aina kesän kohokohta<3

  Mulla menny ihan ohi nää turkulaiset festarit ohi! osittain rahatilanteen takii kun vasta muutettiin ja osittain sitten taas vaan kun en oo tajunnu :D Näyttää kivalta! <3

  VastaaPoista
 8. YASMINA: Thanks :)

  Enni: Mä olin siellä viime kesänä ja oli kyllä super hauskaa! Ensi vuonna sitten ;) Ehkä me törmäillään joku kerta täällä Turussa!

  VastaaPoista