lauantai 11. elokuuta 2012

Aura fest day1


R: Eka Aura Fest päivä takana ja oli ihan älyttömän kivaa! Eilisistä esiintyjistä käytiin katsomassa Lord Est, Timo Pieni Huijaus, Ruudolf ja Karri Koira, Paleface ja Cheek. Tai no, Cheekin keikalta lähdin kotiin ennen kun se oli kunnolla edes alkanut. On se Cheek kyllä niin leija. Siis oikeesti, aikataulu tuolla oli ilmeisesti tosi tiukka ja monet artistit siitä muistuttuvatkin "minuutti aikaa mitä vedetään jne", joten Paleface ei lopussa enää vetänyt Helsinki Shangri-lata kuten yleensä, että Cheek pääsee aikataulussa aloittamaan. Mutta ei kai Cheek hei aloissa aloita, vaan myöhässä ja kauheella minäminä-showlla. Kyllä mä ennemmin Palefacea olisin katsonut. Ja teitä kaikkia lukijoita kiinnostaa varmaan ihan kamalasti.

Mutta, kokonaisuudessaan päivä oli mahtava. Ruudolf ja Karri koira, mulle entuudestaan melko vieras duo, veti ihan törkeen hyvän ja energisen keikan. Älyttömän hyvää läppää ja yleisö oli tosi hyvin mukana. Tänään illalla on ASTE, jee! En oo pitkään aikaan päässyt Asteen keikalle. Ennen iltaa meillä ois kuitenkin tyttöjen kanssa My Mistaken paidoissa pari korispeliä voitettavana, suuntana Salo ja Hoodin katukoris! Niin siistiä päästä pelaamaan taas. Ainut miinus siitä, että paikalle ei ilmeisesti taaskaan ole uskaltautunut meidän lisäksi yhtään naisjoukkuetta, joten olllan miesten harrastesarjassa. Eipä se haittaa, voitettiin me viime vuonnakin yksi miesjoukkue.. Nyt suihkuun ja kamat kasaan. Ja hei, salolaiset, tulkaa kannustamaan Hoodin takapihalle meitä, siellä on aina tosi hyvä meno. Turkulaiset, Barkerin puistossa nähdään illalla!

6 kommenttia:

 1. mä niin tykkään teidän yhteiskuvista, taas ihana sellainen! :)

  VastaaPoista
 2. hoi kun kivalta näyttää! :) saattaisin tulla itsekkin jossei olis töitä vaan.

  http://liisamarian.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ja tohon Riikan avautumiseen vielä.. Cheek veti yllättäen yliajalla yhden biisin :D

  VastaaPoista
 4. hmmh vähän harmittaa kun voititte mun aurafest kisasta liput vaikka teillä oli jo semmoset :(

  VastaaPoista
 5. That looks really fun!!! And great outfit!!

  www.to-ks.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos :)

  liisa: Oli kivaa ;) Harmi kun olit töissä!

  Jenna: Tietty :DD

  Minna: Me kuultiin näistä viikkoa ennen, sun arvonta tais olla huhtikuussa? Ja vaan toinen meistä voitti lipun, Jenna. Se lippu meni kaverille, eli hyvään tarkoitukseen ;)

  Tooks: Thanks!

  VastaaPoista