keskiviikko 8. elokuuta 2012

asua ja opiskelua


farkkutakki ja laukku H&M
farkut Primark
toppi Bershka
kengät Vagabond

R: Terkkuja poliittisten järjestelmien maailmasta, tänne kuuluu hyvää. Otin tänään wikipedian tenttikirjojen avuksi, pieniä vaikeuksia tuottaa noiden kaikkien englannin kielisten sanojen ymmärtäminen, kun en ole ihan varma mitä ne sanat suomeksikaan tarkoittavat. Haastavaa, mutta ihmeen mielenkiintoista! Politiikan maailmasta vähäksi aikaa blogimaailmaan, tässä eilinen asu. Mulla on ollut noi kengät muistaakseni jo 3 vuotta, mutta niitä ei ole tainnut jostain syystä näkyä täällä blogin puolella oikeen yhtään. Kyseessä on siis mun elämäni kalleimmat ei-urheilu kengät, Vagabondin sandaalit, jotka tekivät ekoilla käyttökerroilla ihan jäätävän isot rakot molempiin jalkoihin. Onneksi nykyään ne on jo ihan täydelliset jalassa, mutta silti jostain syystä niitä tulee käytettyä ihan liian vähän.. Lupaan parantaa tapani!

Nyt pitäisi jatkaa lukemista vielä vähän aikaa ja sitten voisin kirjoittaa pari työhakemusta. Heräsin viime viikolla siihen todellisuuteen, että mun pitäisi hakea töitä syksyksi. Kursseja mulla on melko vähän, siis sellasia joissa on läsnäolo pakko, niin töitä ehtisi hyvin tekemään osa-aikaisesti. Ja oishan se kiva saada vähän ylimäärästä rahaakin, että pääsisin käymään Lontoossa.. Keväällä jatkuukin sitten taas opiskelukiireet, koska olen ajatellut aloittaa gradun sillon. En kyllä tiedä onko mun akateeminen ajattelu ihan gradun tasolla vielä, mutta se nähdään sitten.. Missä vaiheessa te muut olette opiskelujen kanssa? Hullua ajatella että voin jo alle kahden vuoden päästä valmistua valtiotieteiden maisteriksi.. Joskus nuorempana ajattelin että kaikki yliopistosta valmistuvat ovat jotain neroja, heh...

5 kommenttia:

 1. You look so great love the outfit!!I'm loving your blog
  xoxo
  http://lastime-around.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 2. Täällä ei tule paluuta virallisesti opiskeluihin, vaikka gradua ja tenttejä väännetään. Mutta se kaikki tapahtuu sit päiväduunin ulkopuolella:)

  VastaaPoista
 3. oo tosi kiva asu, kengät erityisesti :-)
  J

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiva kuulla ;)

  Mafalsa: Thanks!

  Sirpale: Tsemppiä :)

  JT: Kiitos paljon!

  VastaaPoista