torstai 23. elokuuta 2012

asua ja motivaation puutetta


mekko Bershka
takki Primark
kengät Converse
kangaskassi Carlings

R: Maanantaina halusin laittaa jotain kesäistä vielä päälle Linnan juhlille, joten päädyin Rodoksen Bershkasta ostettuun kukkamekkoon. Ihan hyvin se sopii syksyynkin, kun laittaa alle sukkikset ja päälle nahkatakin. Converset ja kangaskassi taas ihan vaan siksi, että kukkamekkoasu olisi enemmän mun tyylinen. Tykkäsin asusta kyllä paljon, vaikka loppuillasta meinasi tulla vähän kylmä ohuilla sukkiksilla. Nämä kuvat on muuten otettu pokkarilla, en muista koska viimeksi täällä blogissa olisi näkynyt pokkarilla otettuja asukuvia! Varmaan joskus monta vuotta sitten..

Mä oon viimeisen tunnin maannut sängyllä pelaamassa tetristä salikamat päällä ja lenkkarit jalassa, valmiina lähtemään salille. Motivaatio on tällä hetkellä jossain hyvin kaukana! Tänään piti olla vuorossa viikon kolmas salitreeni, pakko mennä tänään kun salikortti menee vanhaksi ja ajattelin hankkia uuden vasta ensi viikolla.. Miten voi olla näin laiska olo? Kropassa tuntuu kahden edellisen päivän treeni ja lisäksi väsyttää ihan kamalasti vaikka nukuin hyvät yöunet. Pakko kyllä raahautua salille, tiedän että piristyy heti kun pääsee sinne. Tai oikeestaan heti kun pääsee ulos tästä kämpästä. Millä ihmeellä te tsemppaatte itseänne lähtemään sillon kun on tällaisiä päiviä ettei millään jaksaisi? Normaalisti en ehkä kävisi kolmena päivänä peräkkäin salilla, mutta nyt on vähän pakko jos haluan saada viikon treenit tehtyä. Lenkkikin houkuttelisi enemmän, mutta turha tänään lähteä lenkille kun pääsee vielä salillekin. Äh, nyt kyllä olen reipas ja lähden..

12 kommenttia:

 1. Hei tykkään tosi paljon kuvista mitä otatte, mutta kun laitatte pitkän tekstin loppuun jotenkin se on vain raskas lukea, ehkä se olen vain minä kun olen niin laiska lukemaan, ja sehän aika usein on tyyli että kuvat eka ja sitten teksti, mutta jotenkin ehkä voisi jotenkin keventää sitä että tekstin jaksaisi lukea loppuun. :D olen vähän huono antaa kunnon palautetta mutta yritin jotenkin.. Mutta tykkään tosi paljon blogistanne, kaksoset FTW minäkin olen kaksonen on kiva nähdä millaisia muut kaksoset on. :)

  VastaaPoista
 2. mobica: Kiitti kommentista! Itse henkilökohtaisesti pidän siitä että ensin kuvat, sitten teksti, varsinkin jos tekstiä ei ole paljon. Mun mielestä tekstiä on nytkin tosi vähän. Olisi tyhmän näköistä jos vaikka ton tekstin jakaisi kuvien väliin, eihän siihen tulisi kun pari riviä ja sitten taas kuva. Mutta ymmärrän kyllä pointin ja voishan tekstin jakaa osiin sillon kun sitä on enemmän.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut kans tuon treeneihin jaksamisen kanssa ongelmia, ja ratkaisuksi olen keksinyt aamutreenit:D

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo mekko, niin kivan pirtsakka. Hyvin voi tosiaan pitää syksyllä, kun asustaa vaan lämpimäksi :)

  Tuo liikuntamotivaatio on joskus niin hukassa, mutta jumppaamisen jälkeen fiilis on aina niin hyvä!! :)

  VastaaPoista
 5. Mä taas tykkään kun eka on kuvat ja sitten lopussa teksti. Tykkään eka kahtoo tarkasti kuvat ja sitten lukee tekstin, mikä sitten liittyy niihin kuviin tai on liittymättä. Eikä tekstit oo ollu mitenkään "raskaita" mun makuun :)

  VastaaPoista
 6. Ooh toi takki on ihana! Munki pitäs löytää joku tollanen hyvin istuva.

  VastaaPoista
 7. Kaunis on kyllä asusi ja jostain on ehdottomasti kyllä piakkoin hankittava tuollainen laukku! NIIN HIENO! <3

  VastaaPoista
 8. Sirpale: Mäkin suosin aamutreenejä, mutta aina se ei vaan ole mahdollista :( Siitä saa kyllä ihanasti energiaa päivään!

  Reetta: Kiitti :) Ja joo, niin on!

  Anonyymi: Kiitos :)

  Tupu: Kiva kuulla, eli ehkä tällä jatketaan ja sitten jos asiaa on paljon niin sen voi jakaaa osiin.

  Essi: Kiitos, mäkin tykkään!

  Noora: Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 9. Genial !!

  Bss
  http://palomaamo.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Essi: Kiitos :)

  Paloma: Thanks..

  VastaaPoista