lauantai 7. heinäkuuta 2012

vihreetä ja pitsiä


toppi Zara
shortsit Cubus
vyö Pull&Bear

R: Tässä julkaisematta jäänyt asu, joka mulla oli päällä torstaina kun käytiin Jennan kanssa Raaseporissa. Tämä postaus tulee muuten ajastettuna, oikeasti olen nyt hyvin todennäköisesti jo Kreikassa! Onneksi tuli nyt ennen matkaa kivat helteet Suomeenkin, sai ottaa hellevaatteet vihdoin käyttöön, sitä olikin jo odotettukin! Tästä kesästä kertoo jotain se, että mulla oli vasta toista kertaa tänä kesänä noi vihreät Cubuksen shortsit jalassa, viime kesänä olin heinäkuun alkuun mennessä käyttänyt niitä jo kyllästymiseen asti. Mun varpaat näyttää muuten hieman häiriintyneiltä näissä kuvissa. Tai siis ihan kun ei olisi varpaita, heh. Oikeasti ne on vaan ruohon seassa vähän piilossa..

Näytän aika pelottavan valkoiselta näissä kuvissa, toivottavasti reissusta tarttuu vähän edes rusketusta.. Ruskettunut iho on mun mielestä niin paljon kauniimpi kun tollanen liidun valkonen. Ja siis silleen nätisti ruskettunut, ei mikään yliruskea tai solariumin kellertävä. Lapsena olin aina kesäisin tosi ruskea, koska oltiin sillon koko ajan ulkona, mutta esimerkiksi viime kesänä olin ihan liian valkoinen, kiitos töiden.. Saa nähdä kuinka ruskettuneena tulen takaisin Suomeen!

4 kommenttia:

 1. tosi raikas ja nätti asu! toi pitsi ja turkoosi toimii tosi hyvin yhessä :) hauskaa lomailua!

  VastaaPoista
 2. kiva asu! ja todellakin varpaat on hassunnäköiset ;) en ehkä olisi huomannut,jollet olisi maininnut niistä! :D

  VastaaPoista
 3. Hei pakko kysyy, ei oo pakko vastata jos ei halua..ku joku aika sitten (Riikka?) osallistui siihen Valio kampanjaan, niin saitko siitä itselles jonkun palkinnon? Mun ystävä osallistui myös ja sai 100€ lahjakortin cittariin!! :O Tuli vaan mieleen et onks ne jakanu jotain lahjakorttei..pitäis ehkä itsekin ryhtyy tohon buzzador hommaan. :)

  VastaaPoista
 4. ihanan väriset shortsit! toi pitsipaita on upee :)

  http://ootko0nnellinen.blogspot.fi/

  VastaaPoista