sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

uudet housut!

Toppi, liivi ja balleriinat H&M
Housut Mango
Kangaskassi Monki
Korvikset SIX


J: Mun hmmm olisko torstain asu? Oon ihan sekaisin viikonpäivistä! Tänään on vissiin sunnuntai? No anyway, tuon näköisenä hengailin Riikan kanssa Turussa. Oli pakko laittaa heti uudet housut jalkaan ja arvatkaa vaan, onnistuinko tiputtamaan niille Greenzissä salaattia ja niihin tuli likajälki. Yhyy.

Ei kyllä tunnu yhtään sunnuntailta, sillä heräsin aamulla jo hieman kahdeksan jälkeen "omasta" sängystä ilman mitään krapulaa.. Olen käyttänyt aamun hyödyllisesti pesemällä pyykkiä, täyttämällä tiskikoneen ja muutenkin oon yrittänyt vähän siivoilla. Olen ollut taas keskiviikosta saakka yksin kun vanhemmat ovat mökillä, ja siltä tää kämppä näyttikin, heh. Mulla on ikävä sitä omaa pientä yksiötä, jota sai sotkea niin paljon kun mieli teki!

Nyt pitäisi noukkia Osku ja Riikka kyytiin ja lähteä ajelemaan Kemiöön päin! Pitäkään peukut pystyssä, että siellä paistaisi aurinko ja olisi lämmin ;)

7 kommenttia:

 1. onpa nätit noi housut ja istuu ihan täydellisesti :)

  VastaaPoista
 2. Täydellisen väriset noi mangon housut :-) Ja ihana asu muutenkin!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. ihanan väriset housut!! itekki oon pitkään katellut ton värisiä, mut en oikeen tiiä sopiskohan mulle tollaset. ostin joskus helmikuussa mintunvihreet housut, ja oon käyttänyt niitä kerran! en osaa päättää onko ne kivan vai tyhmän näköset mun päällä:D

  VastaaPoista
 5. Senja: Kiitos :>

  Essi: Kiitti paljon, ne on aika täydelliset!

  Andrea Mestre del Pino: Thanks!

  nooris: Ihan varmasti sopii! Nyt vaan rohkeasti ne jalkaan, aivan varmasti näyttää hyvälle: :)

  Celina: Kiitos!

  VastaaPoista