keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

turkoosi toppi ja vähän muutakin

R: Moikka! Mä tulin tänään iltapäivällä Saloon. Ei mulla Turussakaan sen erikoisempaa tekemistä ole, joten ajattelin tulla tänne, olla yötä ja huomenna lähdetään Jennan kanssa jonnekin päin Etelä-Suomea. Ei olla ihan varmoja vielä minne mennään, vähän aikaa sitten tehtiin reissu Naantaliin, joku merenrantakohde saattaisi olla aika kiva nytkin.. Mietittiin Tammisaarea tai Hankoa, mutta saa nyt nähdä minne eksytään. Jonnekin missä paistaa aurinko!


Käytiin äsken ottamassa asukuvia, hieman luksusta kun on toinen kuvaamassa. Mun on pakko varmaan syksyllä kouluttaa poikaystävästä asujen kuvaaja, koska Jenna ja Lontoo ovat vähän liian kaukana (harmi kyllä..). Kesällä asujen kuvaaminen on kyllä niin hauskaa, tai kuvaaminen yleensäkin.. Ajeltiin taas vaikka missä pikkuteillä, ihailtiin maisemia ja pysähdyttiin välillä ottamaan kuvia.


toppi Gina Tricot
shortsit Bershka
kangaskassi Carlings
kengät Pull&Bear
kaulakoru KappAhl
kolmen sormen sormus Nelly

Mulla oli tänään ensimmäistä kertaa päällä Gina Tricotista ostettu turkoosi toppi, vaikka ostin sen jo kauan sitten. Aikasemmin on koko ajan tuntunut siltä ettei ole ollut tarpeeksi kesäinen sää tuollaiselle topille.. Tykkään kyllä tästä topista ihan älyttömästi, jujuna topissa on tuollainen kivan avonainen selkä ja materiaali on ihanan kevyttä. Niin kevyttä että olkaimet meinaa koko ajan valahtaa alas.. Onneksi sitä varten alla oli bandeau-toppi (aka tissitoppi)..

Mun pitää nyt varmaan päästää Jenna tähän koneelle, postailen sen koneella ja se käy koko ajan kyttäämässä oonko jo postannut. Haluaa kuulemma koneelle, nörtti. Mä taidan nyt katsoa jos telkkarista tulisi jotain ja sitten nukkumaan, bye!

7 kommenttia:

 1. Turkoosi sopii kesään niin täydellisesti!! Ihana paita ja ihanaa että nyt on vihdoin aurinko paistanut lämpimästi!!

  VastaaPoista
 2. Your blog is soo beautiful.love your post and the last one too!
  we can follow each other if you want! i already follow you!hope you do the same! ;)

  Follow us,Win gift certificate
  http://vjstyle-online.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ottakaa suunnaks Lahti ja summer up!

  VastaaPoista
 4. Great outfit!

  Jess xx

  http://showponyblog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 5. Klara: Mä tuun Summer upiin! Säkin vissiin? Törmäillään!:)

  VastaaPoista
 6. Nätti toppi! Turkoosilla saa vähän boostia rusketukseenkin. :) Ihana nuttura! ♥ :)

  VastaaPoista