tiistai 24. heinäkuuta 2012

tuliaisia ja alelöytöjä

J: Vähän uutuuksia taas luvassa, sitähän joku jo toivokin! ;) Mun ei pitänyt shoppailla enää Suomessa, mutta tuli tehtyä pieni tilaus H&M:lle tuossa yksi päivä. Lisäksi Riikka toi tosi kivoja tuliaisia reissusta, joten esittelen ne nyt samalla..


Hame ja toppi Bershkasta, nää on siis niitä Riikan tuliaisia. Ihastuin varsinkin tuohon hameeseen! Se on edestä hieman lyhyempi kuin takaa ja just mun värinen.. Kyllä Riikka tietää mistä sisko tykkää. Kiitos vielä!Tilaus H&M:lle lähti lähinnä tuon mekon takia. Sovittelin kaupassa samaa hieman liian isona ja oli pakko sitten tilata se netistä, kun kerrankin törmäsin kivaan mekkoon, joka sopii mulle! Shortsit ja kengät olivat alelöytöjä, tosin kummatkin olisin voinut ostaa ihan normaalinhintaisinakin, niin kivoja ovat! Nyt kun vielä tulisi se aurinko esiin ja pääsisi käyttämään näitä! Loppuviikoksi on onneksi luvassa parempaa ilmaa ja vaikka mitä hauskaa tekemistä, eli eiköhän näistä joku pian päälle pääse.. Jos vaikka saisi taas pitkästä aikaa niitä asukuviakin otettua!;)

Nyt jatkan vapaapäivän viettämistä The Big bang theoryn parissa.. Sain Riikalta eilen sen neljännen kauden ja oon taas koukussa!

3 kommenttia:

 1. odotan näkeväni millainen tuo sininen hame on päällä!

  VastaaPoista
 2. Oi hitsi, mitkä löydöt! Hameesta taidan itsekin tykkää eniten, tai siis ehkä tuosta mekosta... tai ... hmmm :-)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Ajattelin viikonloppuna laittaa sen, otan sit kuvia :)

  hanna: Vaikea päätös ;)

  VastaaPoista