tiistai 31. heinäkuuta 2012

syksyn himotuksia

R: Kauhistuin hieman selaillessani Rodoksen matkan aikana saapuneita posteja, H&M:n syyskuvasto! Selvä merkki siitä, että syksy alkaa lähestyä. Huomenna on jo elokuu! Viisaimmat alkaa varmaan jo tähän aikaan vuodesta ostella syysvaatteita, mutta mä en suostu ajattelemaan syksyä vielä vähään aikaan.. Selasin kuitenkin n*, H&M:n ja Spartoon syysuutuuksia ja pakko myöntää, että ihan hyvältä näyttää.

takki H&M, mekko H&M, kengät Spartoo* laukku  
liukuvärjätyt farkut H&M, toppi , takki H&M, kengät
korut , takki , pitsimekko H&M, kengät Spartoo,* reppu Partioaitta

Eihän nämä mun kollaasit vielä niiin syksyisiä ole, mutta ei tarvitsekaan. Hauska muuten, ihastuin tohon H&M:n printtimekkoon jo ennen kun tiesin että Jenna oli tilannut sen. Samanlaista en ehkä osta, mutta jonkun printtikuvioisen mekon haluan ehdottomasti! Ne näyttää niiin hyvältä farkkuliivin kanssa. Tai farkkutakin. Tai nahkatakin..

Kiilakorkonilkkurit on kummitelleet mun mielessä jo jonkin aikaa, näin eilen Skopunktenissa tosi kivat ja vaikka kaveri lyttäsikin ne ihan täysin, niin silti houkuttelisi ostaa. Mitäs mieltä te olette niistä? Toinen vähän ylllättä asia, joka pikkuhiljaa on alkanut houkutella, on armeija-, eli coolimmin sanottuna, camo-kuosi. En kyllä tiedä osaisinko yhdistää tuollaista takkia mihinkään, korkeintaan johonkin tosi tyttömäiseen pitsimekkoon, jollaista en myöskään omista. Törmäsin muuten eilen tohon H&M:n pitsimekkoon alerekissä, olin jo ihan innoissani että se on alennettu, mutta joku olikin ilmeisesti laittanut sen siihen vahingossa tai mun kiusaksi.. Reilua.Kyllä mä siitä ennemmin sen 7 euroa olisin maksanut..

Olen huomannut, että mun (pienessä) laukkuvarastossa on selkeesti repun mentävä aukko. Ja nimenomaan mustan Kånken-repun mentävä aukko. Jenna osti omansa keväällä eikä kuulemma enää pärjäisi ilman, mä en tiedä miten mä pärjään ilman reppua kun koulu alkaa. Kyllähän jokaisella koululaisella opiskelijalla (vaikka alkaisikin jo 4. vuosi yliopistossa..) pitää reppu olla. Äitii, koska mennään reppuostoksille taas? Viime kerrasta on jo aikaa.

*=postaus sisältää muutaman mainoslinkin

6 kommenttia:

 1. Haluisin just kans ton camotakin, valkoset converset ja pitsimekon! :-)

  VastaaPoista
 2. Itse katselin tuota kyseistä pitsimekkoa ja sovitinkin..Mutta jostain syystä se oli hirveän halvan näköinen, ei mikään suuri kaunistus. Joku viisas tähän tietysti toteaa, että halpahan se onkin :D Väritkään eivät olleet mitenkään kauniita..Vaikka valkoinen tietysti aina on kaunis..

  VastaaPoista
 3. Mulla ja parilla kaverilla on toi pitsimekko. Se sopii moneen tilanteeseen, kuhan vaan vaihtelee asusteita. Kantsii ostaa, valkonen on paras! t. Piitu

  VastaaPoista
 4. ¡hola preciosa! tu blog es genial , sin duda te sigo.
  espero que tú te pases por mi blog besos desde España :)
  tamarachewit.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 5. Petra: Ne sopis kyllä hyvin yhteen :)

  Anonyymi: Aijaa! Mä en ole sovittanut sitä, ihaillut muuten vaan ;) Mä ihastuin just tohon valkoseen.

  Piitu: Äääh, tekis niin kovin mieli ostaa. Sit voidaan joskus laittaa samismekot päälle :D

  Tamara Chewit: I don't understand anything :D

  Sylwia: Me too ;)

  VastaaPoista