perjantai 13. heinäkuuta 2012

sunset in Rhodes


R: Käytiin tänään siellä Perhoslaaksosts, siitä(kin) lisää kun täältä kotiudutaan ja jaksan käydä kaikki pari sataa kuvaa läpi.. Perhoslaakso oli ihan kiva. Olihan se hieno, mutta odotin ehkä vähän enemmän. Ja turistejakin oli vähän liikaa, vaikka se ei kyllä mikään yllätys ollut.

Päätettiin että pidetään tänään ihan vaan rentoilupäivä ja -ilta. Käytiin retkeltä kotiutumisen jälkeen syömässä hotellin ravintolassa ja käveltiin tuonne vähän kauemmas isompaan supermarkettiin ostoksille, nyt ollaan lueskeltu ja datailtu hotellilla. Tällaisessa kahden viikon reissussa on se hyvä puoli, että voi ottaa välillä ihan rennostikin, eikä koko ajan tarvitse olla menossa johonkin suuntaan että ehtii nähdä kaiken haluamansa. Tämän postauksen kuvat on parin päivän takaa kun oltiin rannalla ihailemassa auringonlaskua. Auringonlasku oli upea, melkeen yhtä hieno kun meidän mökillä Kemiössä! Huomenna olisi tarkoitus suunnata taas heti aamusta rannalle, ei ollakaan pariin päivään otettu aurinkoa.. Hauskaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kyllä näitä kuvia katsellessa alkaa pikkuhiljaa kaivata tännekin aurinkoa tän vesisateen tilalle. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Pakko kysyä mikä kamera ja objektiivi? :) omani on kyllä tavallinen canon Eos 500D ja putket perusmallisia. Hauskoja lomapäiviä sinne Rodokseen! Te molemmat olette kova matkustelemaan :D

  VastaaPoista
 3. Oioi, mikä auringonlasku! Upea!

  VastaaPoista
 4. Hei ootte vissiin Rodoksen kaupungissa? Me ei käyty kertaakaan tolla "yleisellä rannalla" mutta kun jatkatte tuulisen rannan loputtua Ixiaan päin, menee rantaa pitkin pieni hiekkatie, missä on semmosia omia kolosia! Sielä oli ihana omassa rauhassa ottaa aurinkoa ja syödä eväitä! Ja vilvoittumaankin pääsi!

  VastaaPoista
 5. Aww!! Ihania kuvia. Muutenki noi kaikki edellisetkin kuvat! Kauhee matkakuume iskee, kun tää Suomenki kesä ollu mitä ollu :(

  VastaaPoista
 6. Teija: Mä en tiedä miten selviän kun joudun takaisin sinne sateeseen.. Voin yrittää tuoda auringon mukanani ;)

  Ansu: Mulla on Canonin 450D ja siihen muutama lisä objektiivi, se "halpa" 50mm on hyvä perusobjektiivi perus kittiputken lisäksi, nämä on otettu sillä!

  Milla: Niin on :)

  Klara: Juu kaupungissa ollaan :) Ja kiitos vinkistä, pitääkin lähteä joku päivä sinne kävelemään! Tiedänkin mitä paikkaa tarkotat, ollaan siitä menty pari kertaa bussilla ohi.

  Eerika: Kiitos! Joo suomen huonoa kesää lähdettiin karkuun tänne.. Toivottavasti tulisi oikeen lämmin elokuu!

  VastaaPoista
 7. Nämä kuvat näyttävät kivoilta. Olenki viime aikoina miettinyt tuota 50mm putkea. Sitä f 1.4. Olen vaan epävarma siitä, tulisiko kuvista kovin paljoa paremmaks kuin 1.8. Toisaalta tuo halpa 1.8 putki ei paljoa kukkaroa kevene, jos sitä ostais

  VastaaPoista
 8. Ansu: Mä oon ainakin ollut ihan tyytyväinen tohon halvempaankin :) Ja tosiaan taisin maksaa siitä alle 100 euroa.. Se on paljon valovoimaisempi kun tavallinen kittiputki, saa hyviä kuvia helposti vähän hämärämmässäkin! Ja pienen koon puolesta se on helppo reissuissakin, mahtuu hyvin laukkuun :)

  VastaaPoista