sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Summer up, day 2!

J: Summer upista selvitty! Oli kyllä ihan huikeeta! En pysty sanoin kuvailemaan sitä fiilistä, kun kaikki suosikkiartistit esintyi vuorotellen ja jokaisella keikalla meno on mitä mahtavin.. Kaikki oli oikeesti messissä koko ajan, lauloi mukana ja piti fiiliksen korkeella!

En osaa edes sanoa mikä keikka oli paras, kaikki oli niin loistavia.. Tai no kai se Aste oli tälläkin kertaa mun suosikki.. Oli muuten jo 16. keikka jolla oon, haha! Kapasiteettiyksikkö esiintyi piiitkän tauon jälkeen ja oli ehkä hieman pettymys.. Tai siis loistava keikka, mutta ensinnäkin se musiikki kuului yllättävän huonosti tuonne ihan ylös jossa me oltiin ja lopulta nähtiin vaan puolet siitä, sillä oli pakko lähteä aikaisin rynnimään busseille päin. En oo muuten koskaan törmännyt yhtä hirveään tungokseen kun siellä bussijonossa!

Tajusin tossa viikonloppuna, että yksi juttu mitä tuun varmasti kaipaamaan Englannissa, on suomalaisten artistien livekeikat! Rakastan (hiphop/reggae/räp) keikkoja, niin festareita kun klubikeikkojakin! Tänä vuonna oon ollut jo kolmilla ei festareilla ja yhdet ainakin olisi vielä tiedossa..

Nyt ei oikein juttu kulje enempää.. Taidan mennä katsomaan Greyn Anatomiaa! Mites teidän viikonloppu meni?

4 kommenttia:

 1. Tuolapa olisikin ollut mahtava olla! Festareilla on tunnelmaa :D

  VastaaPoista
 2. lähdettiin KY:n vikan biisin jälkeen busseille päin ja päästiin saman tien bussiin sisälle! busseja oli varmaan 6 jonossa ja koko ajan tuli lisää, loistavaa kerta kaikkiaan :) harmi kun ette nähneet loppuun keikkaa, me otettiin riski ja näköjään kannatti :D pelättiin kyllä että kävelyksi menee...

  VastaaPoista
 3. Ansku: Niin on :)

  Anonyymi: Oho! Perjantaina lähdettiin Jukka Pojan jälkeen ja odotettiin varmaan tunti bussia ihan kauheassa tungoksessa! Kai ne oli oppinut siitä sitten jotain..

  VastaaPoista
 4. Opimme jotain perjantaista, todella. Perjantaina illalla oli 10 bussia ja kun näin väkimäärän, lauantaille sain lisättyä automäärän 16 kappaleeseen. Lisäksi järjestäjien kanssa tuli loistava suunnitelma väen purkamiseen lauantaille, kiitos kuuluu myös heille. Aina opimme jotain, nyt on selvät sävelet ensi vuoteen. Perjantai meni perinteisesti ja vaikka autoja oli rivissä takana, väki tunki siihen ensimmäiseen autoon. Siitä syntyi pieni kaaos.

  Olen selaillut blogeja läpi, että hieman saisin kuvaa, mitä väki todella on kuljetuksista ajatellut. Olen päässyt jopa pariin kuvaan, kiitos erikoisten linjakilpien. Otan oppia, missä olemme onnistuneet, missä emme. Harmi, ettei palaute tule suoraan, mutta toisaalta blogeja on kiva lukea läpi. Terveisin: Summer Up:ssa ollut kuljettaja ja kuljetuspaletin pyörittäjä.

  VastaaPoista