keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Särkänniemi

J: Tehtiin eilen Oonan ja Ellin kanssa pieni roadtrip.. Tiktak soimaan ja auton nokka kohti Särkänniemä. Samalla reissulla poikettiin myös Hervannassa ja paluumatkalla Ikeassa.. Hyvä päivä!Särkänniemi on kyllä aika hullu paikka, niin kuin kaikki muutkin huvipuistot! Jopa mun mittakaavalla liikaa lapsia joka paikassa, jonoja, ylikallista ja huonoa ruokaa.. Pakko kuitenkin myöntää, että kivaa oli! Mentiin kaikkii pelottaviin laitteisiin, ihasteltiin mikropossuja, käytiin Näsineulassa, syötiin liian kalliit pehmikset ja lopulta kastuttiin koskiseikkailussa. Meidän sisäiset lapset pääsivät valloilleen, tai no eivät ne koskaan ole piilossa olleetkaan;)

Nyt kun on kesän "pakollinen" huvipuisto reissu tehty, niin pitäisi keksiä seuraava retkikohde.. Viime viikolla tuli käytyä Tammisaaressa, viikonloppuna Lahdessa ja eilen siis Tampereella.. Mihin seuraavaksi, ideoita?

5 kommenttia:

 1. Mä en ees muista koska olisin viimeks ollu Särkiksessä, varmaan joskus about 10 vuotta sitten... Häpeällistä kun kuitenkin Treellä majailen :D Viime kesänä oli kyllä suuret suunnitelmat, mutta se vaan jäi... Ehkä sitä tänä kesänä täytyy päästä huvipuistoilemaan :D

  VastaaPoista
 2. Mitä te Hervannassa ootte tehny? :D Olisitte ees tullu shoppailemaan Fidalle. Tosin pääsin jo kahelta ni en ehkä olis ollu töissä.

  VastaaPoista
 3. Teillä näyttää olleen hauska päivä! :)
  P.S. Pakko myöntää, mulla on toi sama Shakiran levy. ;D

  VastaaPoista
 4. Särkkiksessä on ihan hauska käydä välillä, varsinkin kaveriporukalla, niin ei mene niin hermo. Se kallis ja paha ruoka harmittaa eniten. Olemme usein käyneet vasta niin loppukesästä että paikka on ollu aika tyhjillään niin ei ole tarvinnut kestää johoja :)

  VastaaPoista
 5. Miffa: Kannattaa kyllä mennä! Oli hauskaa ;D

  NooranElämää: Käytiin yhdellä Oonan kaverilla kylässä! Ensi kerralla tuun sitten, hihii!;)

  Viivi: Oli kanssa! On muuten hyvä levy, tai tulee ainakin hyviä muistoja mieleen vuosien takaa..

  Elisa: Joo loppukesästä varmaan vähemmän väkeä, kun kaikki kyllästyy huvipuistoihin!:)

  VastaaPoista