keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

rannalla


R:  Ja matkajutuilla jatketaan taas! Rodoksen kaupungissa rannat oli enimmäkseen sellaista pientä kiveä. Ei siis mitään vaaleaa hiekkarantaa, joka ehkä ajatuksena on houkutteleva, mutta mun mielestä ainakin totuus on toinen. Kivinen ranta oli ihana, ei ollut koko ajan hiekkaa joka paikassa, hiekka ei pöllynyt silmiin tuulessa ja uimaan pääsi kävelemään ilman että jalat paloi puhki tulikuumassa hiekassa. Rodoksen kaupungissa on kaksi rantaa, Tuulinen ranta, joka nimensä mukaan on kovin tuulinen ja Ellin ranta, joka on suojaisampi. Me oltiin koko ajan tuulisella rannalla, siinä oli ihanan viileä! Tuuli viilensi tosi mukavasti eikä tullut sellanen tuskasen kuuma. Lisäksi ihmisiä oli paljon vähemmän.

Me oltiin osa rantapäivistä ihan vaan omilla pyyhkeillä, mutta varsinkin loman loppupuolella otettiin usein aurinkotuolit ja varjo. Oli mukava päästä välillä varjon suojaan.. Kaksi aurinkotuolia ja varjo maksoivat 8 euroa per päivä, joten kyllä halvemmaksi olisi tullut jos olisi joka päivä ollut ihan vaan omalla pyyhkeellä.. Yhtenä päivänä lähdettiin kävelemään rantaa pitkin kohti Ixiaa ja löydettiin ihan täydellisen suojainen ranta! Ranta oli kallioista, kalliot muodostivat pieniä suojaisia "koloja" joissa sai olla ihan omassa rauhassa ja pääsi uimaankin. Kiitos vaan Klara vinkistä, toi oli ehkä koko reissun paras rantapäivä. Oltaisiin menty muinakin päivinä sinne, jos oltaisiin tajuttu paikan ihanuus aikaisemmin ja jos kävelymatka sinne olisi ollut vähän lyhyempi.. Nämä kaikki kuvat on siitä rannalta ja kävelymatkalta, oli törkeeeen upeet maisemat! Ja tuona päivänä vesi näytti normaalia turkoosimmalta, varmaan tuulen takia.

Näistä tunnelmista minä lähden nyt salille. Kävin eilen lunastamassa kuukauden kortin motivukselle, joten siellä tulee nyt varmaan käytyä vähän enemmänkin. Illalla olisi sitten luvassa laatuseuraa ja DBTL, jee! 

10 kommenttia:

 1. täydellisen näköstä! mieki haluun :(

  VastaaPoista
 2. Huhhuh, nyt tuli PAHA matkakuume! Siis toi veden väri... Voiko toi olla ees todellista?! :D Ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että löysitte paikan! Mä haluan takasin!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että löysitte paikan! Mä haluan takasin!

  VastaaPoista
 5. ihana turkoosi meri! haluan myös!! :)

  VastaaPoista
 6. oi löytyispä täältä suomestaki tuollaisia rantoja!!

  VastaaPoista
 7. Oi, meidän olisi pitänyt kävellä sinne kallioiselle paikalle asti Ixiasta kun käveltiin pitkin Ixian rantaa, mut käännyttiin muualle! Kun viime vuotinen matkamme hotellimme sijaitsi Ixiassa :D heh. ihaniii kuvii muuten!!

  VastaaPoista
 8. Uskomattoman väristä toi vesi! :D Kiitos vinkeistä,taidetaan tehdä tonne Symille ainakin päiväreissu :)

  VastaaPoista
 9. Heippa, laitoin facenkin kautta viestillä kyselyä tuosta ihanasta rannasta jonka löysitte ixiaan päin. että missä kohtaa tarkalleen on? Olisi ihana viedä perhe heinäkuun lopulla tuonne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt muistin vastata sulle :) Tulipas lomakuume.. ;)

   Poista