maanantai 16. heinäkuuta 2012

pikainen moikkaus!


R: Me käytiin tänään siellä Marmariksessa, mulla oli kova tavoite kirjottaa siitä kunnon postaus tänään heti, mutta eipä tämä netti nyt suostu oikeen toimimaan! Oon varmaan tunnin yrittänyt ladata kuvia ja sain vasta nämä kolme ladattua.. Koska postaukset on niin tylsiä ilman kunnon kuvia, niin taidan kirjoittaa Marmariksestakin lisää kotona!

Lyhyesti sanottuna Turkissa oli KUUMA! Mittari näytti yli 40 astetta ja sen kyllä huomasi.. Marmaris on niin suojaisessa paikassa, että sinne ei oikeen tuullutkaan, joten sekään ei vilvoittanut. Lähettäisin oikeesti osan tästä lämmöstä sinne Suomeen jos pystyisin. Tälläisessa helteessä ei oikeen jaksa tehdä mitään, koko ajan pitää olla juomassa ja hiki valuu pitkin naama, nice. En jaksanut kuumuuden takia edes keskittyä shoppailuun.. Vähempikin ämpö riittäisi, mutta en kyllä valita! Huomenna taas rannalle, pian alkaa loma jo käymään vähiin. Mitäs Suomeen kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Voi apua, olen menossa elokuun alussa Turkkiin :D miten mahdan kestää sitä kuumuutta, sen näkee sitten... :D innolla odottaen lisää näitä postauksia! :)

  VastaaPoista
 2. wow, amazing landscape and you're such a beaut! :) wish I could be at such a place right now.
  maybe you'll have a look on my blog as well, if you like!

  xoxo

  http://www.flirting-with-fashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ansu: Voi olla että elokuun alussa on jo vähän viileämpi!

  Rebekah Wing: Thanks :)

  Anonyymi: Kiitos :)

  VastaaPoista