keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

päivä jolloin riikalla oli hame


R: Ostin ihan tätä reissua varten H&M:stä tuollaisen turkoosin ihanan hameen, jossa on epäsymmetrinen helma. Hame pääsi pari päivää sitten ekaa kertaa käyttöön ja on se kyllä ihana! Aluksi tunsin kyllä oloni jotenkin tosi ylipukeutuneeksi liehuhelmainen hame päällä, mutta pienen totuttelun jälkeen se alkoi tuntua jo melkeen omalta. En edes muista koska olisin viimeksi käyttänyt hametta tälleen ihan "arkena". En moneen vuoteen ainakaan. Nytkin kyllä epäröin tosi kauan ennen kun lähdin tässä hameessa ulos, tuli ihan sellainen olo että olisin menossa johonkin juhliin. Kai hameen käyttöön tottuisi, jos käyttäisi useammin. Pitää ehkä totutella, sillä ostin Turkista älyttömän kivan maksihameen. En olisi vuosi sitten uskonut, että ostelen nyt jotain hameita, maksihameista puhumattakaan.. Mutta sinä päivänä kun ostan maksimekon niin asiat menee kyllä oudoksi.

Meillä on enää kaksi kokonaista päivää täällä, pöh. Tavallaan kyllä kiva päästä kotiin välillä, nähdä kavereita jne, mutta voisin ottaa tämä +35 astetta mukanani Suomeen. Ja ton turkoosin meren. Ja rannat. Ja kreikkalaisen ruoan. Ja sen törkeen hyvän jogurttijätksipaikan jossa käytiin tänään. Ja omena-fantat tuolta kaupoista. Ja meidän hotellihuoneen ilmastoinnin. Ouzon ja ylipirteät sisäänheittäjät voisin jättää tänne.

7 kommenttia:

 1. ihana hame! sopii sulle hienosti!

  VastaaPoista
 2. Eiku tuo ne ouzot mulle!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä ihanalta tuo hame! Olen kyllä kovasti tänä kesänä tykästynyt noihin epäsymmetrisiin helmoihin, harmi vain etten itse omista yhtään! :D

  VastaaPoista
 4. IHANA hame, niin pirteän värinen! Ja tuo leikkaus, itsekin haluaisin tollaisen edestä lyhyemmän hameen :)

  VastaaPoista
 5. Oi toi hame on kyllä ihana! Haluaisin jut tommosen mikä on taakaa tommonen pidempi liuhu :D Ja kivasti toi turkoosi korostaa tota sun rusketusta :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos!

  Iina: Kiitos :)

  Anonyymi: Ei laukkuun ois mahtunu ;)

  Lindsay: Kiitos! Mä sain pakkomielteen noista kesän alussa, nyt omistan kaksi. Ebaystä saa tällaisia halvalla!

  Hanna: Ebayssä on iso valikoima, kannattaa tsekata :)

  jennakaroliina: Kiitos! Ja sullekin, ebaystä saa halvalla niin voi vaikka ostaa "testiin" kun ei maksa paljon. Harmittaisi ostaa kallis hame ja huomata ettei sille olekaan käyttöä..

  VastaaPoista