lauantai 28. heinäkuuta 2012

On liian helppoo olla onnellinen


J: Terveiset Raumalta taas pitkästä aikaa! Tultiin eilen parin kaverin kanssa mustan pitsin yöhön.. Yö, jolloin Raumalla on oikeasti jotain elämää.. Hassua kyllä, kun ei voinut mennä omaan kotiin, vaan tulin kaverille yöksi.. Oli kuitenkin ihan kiva ilta! Käytiin katsomassa Olavi Uusivirtaa, kierreltiin Vanhassa Raumassa ja hengailtiin täällä Sallan kämpällä. Lopulta ilta päätyi siihen, että mä jäin vaan tänne nukkumaan ja muut lähti Dominoon. Olisin myös halunnut, mutta iski jotenkin ihan hirveä väsymys ja huono olo.. Joka ei muuten johtunut juomisesta, olin juonut ehkä kaksi lonkeroa ja drinkin.. No, aina ei voi voittaa.. Uusi yritys tänään! Ollaan pian lähdössä Turkuun ja kohti DBTL:ää, jeee!

Ensin kuitenkin kamat kasaan (neljä tyttöä pienessä yksiössä, kamaa on paljon..) ja Cafe Saliin tai jonnekin kahville.. Hauskaa  lauantaita!!

3 kommenttia:

  1. Voi, ois ollu ihana mennä mustaanpitsii ! :-) Ja hauska katella kuvia kesäsestä Raumasta, tulee hiuka ikävä omaa kotikaupunkia täältä keski-Euroopasta, toivottavasti oli kiva reissu loppuillan huanosta olosta hualimatta !

    VastaaPoista
  2. eikä haha otettiin ihan sama paitakuva :D

    VastaaPoista