sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Mitä huonompi päivä, sitä parempi yö

J: Otin eilen suunnaksi Turun, jossa näin paria raumakaveria! Vallattiin Marian poikaystävän kämppä ja hengattiin siellä sitten..


Kierreltiin hetki kaupungilla ja käytiin Denniksessä pitsalla, koska tytöt eivät olleet koskaan ennen käyneet siellä. Turun parasta pitsaa, suosittelen! Paikka tosin ei eilen ainakaan ollut kovin viihtyisä, lämpöä oli varmaan +30 astetta sisällä ja ihmisiä oli melkein ruuhkaksi asti.. Palvelu ja ruoka oli kuitenkin hyvää, joten en valita!
Ruuan jälkeen siirryttiin Aurajokirantaan istuskelemaan. Aurajoki + kylmä siideri = kesäfiilis! Aurinkokin näyttäytyi pitkästä aikaa, joten ulkona oli mukava istuskella ja juoruilla. Näitä iltoja kaipaan! Ilman viilennettyä lähdettiin vaihtamaan vaatteita ja tehtiin pientä välikuolemaa ennen kun suunnattiin takaisin keskustaan.. Tuli samalla napattua pari kivaa yhteiskuvaa..


Okei tässä tapauksessa pari on noin sata ja kiva on julkaisukelvoton. Päästiin lopulta takaisin liikkeelle, mutta ilta meinasi loppua ennen kun se kunnolla alkoikaan, sillä kaveri oli unohtanut henkkarit kotiin ja huomasi sen vasta keskustassa.. Hahha, joo mielellään käveltiin takaisin kämpälle hakemaan ne ja vasta sitten Auraan. Onneksi ei ollut pitkä matka.. Auran jälkeen mentiin melkein The Monkeyhin, seistiin jopa jonossakin, mutta jotenkin päädyttiin Hesen kautta kämpälle nukkumaan. Ihan huippu ilta kuitenkin ja aamulla olin erittäin tyytyväinen, että skipattiin se Monkey!

Tänään käytiin Brahessa aamupalalla, pyörittiin kaupoissa ja hetki sitten selvisin takaisin Saloon.. Illan suunnitelmiin kuuluu leffa tai parikin, pitäisi vaan raahautua filmtowniin.. Ensin kuitenkin ruokaa!

Miten muiden viikonloppu meni?

6 kommenttia:

 1. Lovely photos! And the pizza looks soooo yummy!
  I just discovered you and love your blog, so I'm following by GFC, follow back? I'll be so honored!

  XOXO, Collage Minimalista

  VastaaPoista
 2. Turku on ihana kaupunki <3 niin kaunis ja viihtyisä. itse nautin 15 tunnin yöunista ja tavastian lauantai discosta :)

  VastaaPoista
 3. Paula RL: Thanks <3

  NJJ: NIin on :) Sunkin viikonloppu kuulostaa kivalle :>

  VastaaPoista
 4. Tykkään yhteiskuvasta <3 mä oon vaan kumman vihreä:DD

  VastaaPoista
 5. "anonyymi": kiitos <3<3<3 Oot merisairas!

  Ansu: kiitos :)

  VastaaPoista