maanantai 16. heinäkuuta 2012

Linz + Budapest

J: Tajusin tuossa yksi päivä, että mulla on kauhea kasa reissukuvia vielä postaamatta! Täältä löytyy München juttua ja täältä Salzburgista. Nyt luvassa Linzin ja Budapestin kuvia..


Linzissä majailin siis kaverini luona, tai no oikeastaa oltiin Lichtenbergissä jossa oli aivan upeat maisemat alas kaupunkiin ja alpeille.. Linzissä vietettiin yksi päivä. Lähinnä kierreltiin ympäri kaupunkia, syötiin ja käytiin muutamassa kaupassa aikamme kuluksi. Sieltä jatkoin junalla Budapestiin, jossa olin myös yhden yön.


Budapestissa olin juuri maaliskuussa, joten en jaksanut kovin paljoa katsella niitä nähtävyyksiä, vaan keskityin shoppailuun! Budapest on kyllä kiva kaupunki, sinne voisin mennä vaikka uudestaan. (Päivitin muuten hieman tätä vinkkipostausta, kannattaa käydä tsekkaamassa jos kiinnostaa..)

Nyt on taas ihan kauhea matkakuume! Voisin lähteä vaikka heti samanlaiseen reissuun.. Tai kyllä mulle Rodoskin kelpaisi, oon ihan kateellinen kun olen katsellut Riikan matkakuvia! Onneksi enää alle viikko ja hänkin kotiutuu tänne sateeseen ;)

9 kommenttia:

 1. matkailu on niin virkistävää :) blogini muuten muuttaa, kiitos lukijana olosta!

  VastaaPoista
 2. oij, oon jo pitkään haaveillut budapestiin tai prahaan suuntaamisesta ja tämä postaus vahvisti jälleen budapestin asemia toivematkakohteena :)

  VastaaPoista
 3. olen itsekkin lähtemässä budapestiin Lauantaina!:)Millainen hintataso sielä on?:)

  VastaaPoista
 4. Eikää matkakuume nousee kovasti näitä katellessa... Kaks tenttiä ja sit loma!! Retkisuunnitelma on kyllä vielä vähän auki, ensin ainakin Prahaan ja siitä sitten ylöspäin, ehkä Dresdenin läpi Berliiniin...

  VastaaPoista
 5. maija: niin on :>

  sannera: suosittelen kyllä Budapestia, ihana paikka :>

  Tiia: Vaatekaupat ja keskustan ravintolat melkeen Suomen hinnoissa. Jos haluaa halpoja ravintoloita/kahviloita löytää, niin suosittelen suuntaamaan pois keskustasta sivukaduille. Meikit ja ruuat ovat isoissa marketeissa halpoja!

  VastaaPoista
 6. Miffa: Oi, sun suunnitelmat kuulostaa ihanille! Tsemppiä vielä vikoihin tentteihin ja nautihan siitä lomasta oikein kunnolla, oot sen ansainnut ;)

  VastaaPoista
 7. i really envy you! Budapest looks really beautiful I wish I can be on a trip too!
  would you like to follow each other?
  A
  xx
  http://epiquemoi.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Jonna: Linz <3 Ymmärrän kyllä nyt, miksi niin rakastat Itävaltaa!

  Anthea Lau: Yep it is beautiful <3

  VastaaPoista