torstai 19. heinäkuuta 2012

I don't wanna think, I just wanna feel, I just wanna dream

J: Pari viime päivää ovat olleet aika onnistuneita, vaikka en ole tehnyt oikein mitään ihmeellistä. Eilen kävin salilla, torikahvilla, korista pelailemassa ja grillailin kavereiden kanssa. Tänään käväisin mökillä ja illalla istuttiin vielä tyttöjen kanssa yksillä Hoodissa ja käytiin syvällisiä keskusteluja.. Pieniä arkipäiväisiä juttuja, joiden ansiosta on tullut hyvä fiilis ja olen tajunnut, kuinka ihania kavereita mulla onkaan!

Kamera on pysynyt aika hyvin kotona (tai kassissa) ja puhelimen kamerallakaan en ole jaksanut kuvailla, laiska minä. Mökille kamera kuitenkin pääsi mukaan ja nappasin parit kuvat, tietty omista varpaista ja ruuasta, mistäs muustakaan..Kemiössä oli aika nättiä, vaikka tuuli osuikin vähän ikävästi suoraan siihen meidän rantaan. Sinnittelin kuitenkin pari tuntia auringossa ja tuliaisena oli aivan törkeän ruma raja biksun yläosasta.. No raja kun raja, vähän sentään väriä tarttui muhunkin ;)

Mulla on muuten ollut kauhea blogiahdistus tässä muutaman päivän, tai itseasiassa jo toista viikkoa.. Tekisi koko ajan mieli postailla, mutta toisaalta en jaksa postailla mitään turhia "tänään tein tätä ja söin tätä ja kävin siellä ja täällä" -juttuja, kun en tiedä kuinka paljon ne kiinnostavat jengiä.. Kiinnostaako ne? Mikä kiinnostaisi? Postaustoiveita?

3 kommenttia:

  1. Täällä ainakin kiinnostaa kaikki höpönlöpönlöö postaukset!:) Just kivaa, kun on ihan tavallistakin juttua tavallisista päivistä. Lukasin tossa teidän twitteristä, et sulle on tulossa H&M:ltä vissiin paketti eli esittele sitten vaikka mitä sieltä tuli! Tai jotain... Ei mulla muuta, tykkään vaan teidän blogista!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiva kuulla :) Juu lupaan sen esitellä, kunhan joskus vaan tulisi ;) Innostuin tilaimenaa mekkoja, siksi odotan niin innolla. :)

    Hanan: Kiitos paljon :)

    VastaaPoista