maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ei huono maanantai


J: Aika loistava maanantai ollut! Menin heti aamusta kaverin kanssa torikaffelle aamupallle, jonka jälkeen kierreltiin muutama liike Salossa läpi ja iltapäivällä otettiin suunnaksi Turku. Nähtiin siellä muita tyttöjä, käytiin ensin Lattessa kahvilla ja myöhemmin vielä Fontanassa syömässä. Oli kyllä hyvää, ei Riikka turhaan Fontanaa kehunut! Söin kanatortillan, ihan törkeän hyvä ja iso annos.. Nami! Sinne pitää mennä vielä uudestaan kesän aikana..
Yritettiin samalla reissulla metsästää My Mistakelle pelipaitoja elokuun katukoristurnaukseen, mutta ei onnistunut.. Sen sijaan tein pari muuta kivaa alelöytöä Ginasta, vaikka munhan ei pitänyt shoppailla enää Suomessa. Nyt en sitten shoppaile yhtään enää! Ihan oikeasti..

Olin kotona joskus yhdeksän aikoihin ja oli pakko ottaa heti kamera mukaan ja lähteä iltakävelylle. Taivas oli taas aivan ihanan värinen ja kuukin nätti. Nyt on taas parisataa uutta Halikko kuvaa kamerassa.. Pitäisi varmaan alkaa käydä niitä läpi. Katsotaan jos vaikka tänne saakka päätyisi joskus.. Nyt kuitenkin nukkumaan, huomenna on taas vaikka mitä kivaa tiedossa!

6 kommenttia:

 1. toi torikahvittelu kuullostaa niin ihanalta! ja muutenkin tulee niin ikävä turkua kun näitä juttuja lueskelen :) fontana on aika kiva, oon kerran ollut syömässä ja tykkäsin!

  VastaaPoista
 2. Just sunnuntain olin Fontanas ja kahen vaiheilla otanko kanatortillan vai vuohenjuustokana-annoksen, päädyin jälkimmäiseen. Ens kerralla pakko vetästä toi kanatortilla, sen verta herggulin näkönen on! Namnam, Fontanas vaan on niin makoisaa ruokaa!

  VastaaPoista
 3. Ai ihania herkkuja! Vitsi kun olis itelläkin välillä viikolla jotain vapaita, että ehtis pitää tollasia herkkupäiviä :D

  VastaaPoista
 4. Amaazing blog and I really love it.

  Very nice photos :))  ~~follow each other?  http://lajune16.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. YUM - that coffee looks delish! And love that striped top :)

  Annie
  The Other Side of Gray

  VastaaPoista
 6. thank you for finding me babe!!

  do you live in finland? that's amazing!!! it is one of my dreams visit your country!

  hip&chips

  VastaaPoista