maanantai 11. kesäkuuta 2012

we heart Halikko

J: Kävin torstaina kuvailemassa Halikossa ja bongasin ihan sattumalta lauman lehmiä laitumella. Oli muuten hiukan huvittavaa, en olisi uskonut lehmien hengaavan niin lähellä "keskustaa", haha.. Siellä ne kuitenkin tuijotteli mua ja mä niitä. Kun Riikka tuli perjantaina tänne yöksi, lähdettiin bongailemaan niitä, mutta ne olivat siirtyneet vähän kauemmas torstaisesta paikasta.. Saatiin silti ihan kivoja kuvia niin lehmistä kuin maisemistakin..


Pakko kyllä myöntää, että on tämä Salo, tai siis Halikko, nätti paikka. Oon monta kertaa viikossa tässä muutaman viimeisen kuukauden aikana lähtenyt illalla auringonlaskun aikoihin lenkille Rikalanmäen, Halikonjoen, kirkon ja vesitornin ympäristöön ja joka kerta jaksan ihastella samoja tuttuja maisemia. Kuvia on kertynyt valehtelematta varmaan tuhat, jos lasketaan mukaan kännykällä otetut, vaikka läheskään joka kerta ei ole kamera edes ollut mukana!

Lenkkeilystä puheen ollen.. Kävin äsken juoksemassa ja meinasin luovuttaa ensimmäisen kilometrin jälkeen.. Jalat painoi varmaan tonnin ja oli ihan hemmetin kuuma. En onneksi luovuttanut ja juoksin 10km nopeemmin kun koskaan. Nyt on taas hyvä fiilis ja lupaan olla pitämättä samanlaista melken parin viikon taukoa juoksemisesta! Nyt palkitsen itseni parilla jaksolla The big bang theorya!

Ps. Ajateltiin lähteä huomenna Riikan kanssa Naantaliin! Ei olla koskaan ennen käyty siellä, joten olisiko jotain hyviä vinkkejä antaa? Esim. kahviloita, pikkukauppoja, kirppiksiä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti