sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

viikonloppu


R: Ihan mahtava viikonloppu takana! Tehtiin monta "en ole koskaan"-juttua. Ei oltu koskaan ennen oltu kahdestaan baarissa. En ollut koskaan aikaisemmin ollut converseissa baarissa. Jenna ei ollut koskaan ennen syönyt Denniksessä. Ei oltu koskaan ennen juostu baarista kotiin kaatosateessa. Jenna ei ollut koskaan ennen ollut meillä yötä.

Eilen kierreltiin kaupoissa, käytiin syömässä, katsottiin kauhu-leffaa ja Janne nauroi kun me Jennan kanssa kiljuttiin eikä uskallettu katsoa, illalla nähtiin ihania tyttöjä ja mentiin baariin. Okei, muut meni. En ole koskaan ennen kääntynyt baarin ovelta kotiin kalliin lipun takia. Nyt en halunnut maksaa 7 euroa plus narikkaa Vegasiin, koska väsytti. Jukka Poika jäi siis myös näkemättä, miksi keikan piti alkaa vasta kahden aikaan? Onneksi on kesä ja festarikeikat tulossa. Ei edes harmita että keikka jäi näkemättä, viikonloppu oli ihan täydellinen muutenkin!

Mites muilla meni viikonloppu? Oliko paljon valmistujaisia?

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa (ja näyttää) kyllä ihanalta viikonlopulta! Mun viikonloppu alkoi vasta tänään, kun eilinen meni töissä :)

  VastaaPoista
 2. Mennä converseillä baariin on parasta mitä voi tehdä! :D Tulee vaan niin rento fiilis.

  VastaaPoista
 3. Mukavan kuuloinen sisarusten viikonloppu teillä. :) En tiedä olenko uuno, mutta mitä ihmettä tuo ruoka on jossa on pizzapohja ja päällä salaattia?! Ei siitä, näyttää kyllä hyvältä. :D

  VastaaPoista
 4. nuo pizzat, niin herkullisen näkösiä!! :)

  VastaaPoista
 5. Hahah, kaatosateessa juoksentelu on oikeen mukavaa, mekin jouduttiin sateen uhreiksi kamujen kanssa kun tultiin olutfestareilta. Hmm ja tuuli oli sen verran kova, että mun hame päätti tehä kunnon marilynit, onneks oli niin myöhä ja pimeetä, ettei yleisöä pahemmin ollut liikkeellä :D Täälläki oli kyllä ihan huippu viikonloppu, eka beer festit ja sen jälkeen 3 päivää ihan kunnon festarointia, ihan huippua!!!

  VastaaPoista
 6. I LOVE your blog...Great photos!Really enjoying your blog and am your newest follower. Please check mines out and follow me if you’d like =)

  VastaaPoista