lauantai 30. kesäkuuta 2012

Turun keskiaikaiset markkinat


R: Hyyiiii, mikä toi sää nyt taas on? Eilen oli näin aurinkoista ja lämmintä kun käytiin Jannen kanssa katsomassa Keskiaikaisilla markkinoilla. Noi markkinathan järjestetään siis vuosittain Suurtorilla ja jokirannassa, mä en ollut ikinä ennen käynyt tuolla katsomassa, joten oli ihan mielenkiintoista. Ei mua niin paljon keskiaika tai mikään siihen liittyvä kiinnosta, poikaystävä oli ehkä enemmän fiiliksissä. Hauska markkinatunnelma tuolla kuitenkin oli, suosittelen visiittiä jos on aikaa! Oikeestaan iso osa myyntikojuista taitaa olla melkeen samoja kuin muillakin markkinoilla, mutta myyjät oli pukeutuneet hauskasti teeman mukaisesti. Kojuissa myytiin "keskiaikaista" ruokaa (ja vähän muutakin, ostin lakuja), toi possun pää oli aika häiritsevä.. Suurtori on kyllä paikkana tosi hyvä tällaisiin tapahtumiin!

Sadesään takia tänään on ollut hyvä syy olla tekemättä yhtään mitään, joten taidan jatkaa samaa vielä loppuillankin.. Nyt vähän tortilloja ja leffaa, heippa! Kävikö joku muu keskiaikaisilla markkinoilla? Huomennakin ehtii vielä..

3 kommenttia:

  1. Olisi kiva mennä kyllä... mutta eipä Turkuun asti jaksa ehkä täältä Tampereelta sen takia vaivautua :D Mutta rakastan markkinoita :)

    Kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Elisa: Turkuhan ois hyvä lomakohde ;)

    Anonyymi: Kiitos!

    VastaaPoista