torstai 7. kesäkuuta 2012

sushi-torstai

R: On tämä lomalaisen arki rankkaa.. Kamalan vaikea päättää mitä tekisi, kun voi tehdä ihan mitä vaan! Viime päivinä olen kierrellyt kaupungilla, käynyt leffassa, juonut liikaa kahvia, katsonut liian monta jaksoa Game of Thronesia (oonko ainut joka on ihan koukussa siihen?), kokkaillut, urheillut ja toivonut lämpimiä säitä! Tänään vietettiin Jennan kanssa taas sisko-päivää..


Käytiin Bambussa sushilla, siitä on tullut meidän vakkaripaikka! Söin inside-out lohirullia (aka california-rullia), oli tosi hyvää. Voisin oikeesti syödä sushia melkeen joka päivä.  Syömisen jälkeen kierrettiin kaikki mahdolliset kaupat läpi, Jennan piti löytää hame ja mun paita. Löydettiin molemmat etsimämme, nyt on vaatteet lauantaiksi kaverin valmistujaisiin! Olisin löytänyt vaikka mitä kivaa, harmi vaan että palkkapäivä on vasta viikon päästä.. Oon nyt jo shoppaillut viime aikoina vähän liikaa, eilen ostin mm. ton vihreän clutchin, näette sen paremmin tämän päivän asussa.. Rankan shoppailun jälkeen käytiin vielä kahvilla ja kuvailemassa asuja, aika täydellinen päivä siis!


Oon kirjottanut tätä postausta ihan törkeen kauan, vähän hidastelee tämä ikivanha läppäri. Haluan jo uuden koneen! Tietääkö muuten joku korvaako kotivakuutus kovalevyn rikkoutumisen? Pitäisi ehkä ottaa selvää noista vakuutus-asioista ennen kun ostan sen uuden koneen..

3 kommenttia:

 1. I absolutely love sushi! and your mint clutch :)

  VastaaPoista
 2. teillä on aina niin kivoja kuvia! onko tuo sushi paikka kallis?

  VastaaPoista
 3. URBAN BEINGS: me too!

  Anonyymi: kiitos! Ja eeii se niin kallis ole, reilulla kympillä saa mahan täyteen :)

  VastaaPoista