lauantai 30. kesäkuuta 2012

Puistomiitti?

J: HUOMIO TURKULAISET BLOGGARIT!

Kuvat 

Nyt ihan oikeasti se miitti pystyyn! Ollaan jo keväästä saakka Riikan kanssa pohdittu, että olisi taas mukava tavata turkulaisia (niin ja tietty muitakin!!) bloggareita. Siitä kun viimeksi pidettiin miitti, on blogimaailma saanut todella todella paljon lisää turkulaisia bloggaajia, mikä on ihan mahtavaa<3<3

Mulla olisi mielessä on ihan vaan puistomiitti, eli sovitaan joku sopiva päivä, aika ja paikka ja kaikki halukkaat saavat ilmestyä paikalle. Voitaisiin pistään pystyyn vaikka kunnon bloggaripiknik! Kiinnostuneet voivat kommentoida tähän postaukseen ja jättää samalla oman spostin, jotta asioita ei tarvitse sopia jatkossa näin julkisesti (tai laittaa spostia: kaksiyhdenhinnalla@gmail.com). Ainoana ehtona osallistumiseen on, että kirjoitat blogia. Ihan sama onko lukijoita kaksi vai kaksituhatta ;) Saa ehdotella myös sopivia päiviä, mutta mielellään varmaan viikonloppu?

Nyt kaikki levittämään sanaa!

10 kommenttia:

 1. Oi! Kuulostaapa vaan ihanalta ajatukselta toi!!

  VastaaPoista
 2. Hei! Bloggarimiitti Turussa kuulostaa hyvältä idealta, eli lisää minut mielellään sähköpostilistallenne!

  -Viola (vikamixture@gmail.com)

  VastaaPoista
 3. Kun nyt itsekin olen nykyään TURKULAINEN bloggari niin tuun mielellään mukaan, jos vaan aikataulut sopii :) 13-15.7 viikonloppu on mulla vaan sellainen, ettei se sovi mulle eikä se seuraava koska oon joensuussa. Mutta jos nyt en tällä kerralla pääse mukaan niin sit joskus toiste toivottavasti :)

  enniriikonen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. thanks for following me, you are very sweet and i really like your pictures..keep up the good work!

  VastaaPoista
 5. Mut voi myös lisätä keskusteluun mukaan: jose miuku ajastaika.com! Mulla ei toistaiseksi oo sen kummemmin suunnitelmia plus kahen viikon päästä alkaa kuukauden vapaus, jota lomaksikin kutsutaan. :)

  VastaaPoista
 6. oi oispa hauskaa ja ihanaa!
  harmi vaan, että taidan koko kesän olla täällä helsingissä. jos miitti järjestyy vasta elokuun lopulla niin sitten kyllä osallistun ehdottomasti:)!

  VastaaPoista
 7. Saako kesäturkulainenkin tulla? ;D felinestripeÄTgmail.com!

  VastaaPoista
 8. Oi tää kuulostaa ihan mahtavalta ja oisin tosi mielelläni mukana! Pistelkääs mullekin postia: poptartdame(at)gmail.com. Oon pahasti työn orja koko kesän mutta lähden ehdottomasti mukaan jos vaan saan sopimaan! :)

  VastaaPoista
 9. heh kiitos kutsusta, mut voi myös laittaa listalle! :) dressplay.suvi@gmail.com

  VastaaPoista