tiistai 26. kesäkuuta 2012

prkl

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Pakko tulla avautumaan, sen verran tällä hetkellä kiehuu yli. Meidän piti lähteä torstaina Kreikkaan koko perheen voimin, mutta eipä mennäkään, kiitos air finland holidaysin konkurssin. Siis tätä vitutusta ei voi edes sanoin kuvailla, ois tullu reissu niin hyvään saumaan. Enpä mä sinne ois halunnutkaan, on tämä Turun +15 astetta ja sadekin ihan kiva.

Palaillaan kun on jotain asiaa...

12 kommenttia:

 1. :(

  Kaveri olis kans ollut menossa Air Finlandilla johonkin :(.

  VastaaPoista
 2. Scheisseee :S
  Reissujen peruuntumiset on niin syvältä :(

  VastaaPoista
 3. Mä kattelin taas tässä äkkilähtöjä ja suurin osa mitä katoin ois ollu air finlandin, et onneks en kerenny varaamaan :( mut voi harmi, toivottavasti pääset edes johonkin aurinkoon :)

  VastaaPoista
 4. Voi eii, kuinka paskaa! :( Mietittiin just et onneks ei varattukkaan Air finlandilta, vaikkakin käytiin heidän lomallaan pari vuotta sitten ja oltiin tyytyväisiä! Melko paskan nakin heittivät! Ärsyttää teijänki puolesta. :-(

  VastaaPoista
 5. ihan pyllystä :C toivottavasti saatte rahat takaisin pian, et pääsette toiselle reissulle !

  VastaaPoista
 6. VOI EI !! Tosi inhottavaa,ikävää ja epäreilua :-/ Pahintahan siinä on se, kun koko lomaa on odottanut ihan mielettömästi: lämpöä, aurinkoa,ruokaa ja kaikkea ja sitten se tavallaan viedään pois.

  xx

  VastaaPoista
 7. Tosi kurja juttu!!! etenkin kun tää suomen kesä on toistaseks ollu kohtuu surkea. :( Ite aloin joitain vuosia sitten lähes poikkeuksetta suosimaan Finnairia, SASia tai muita vastaavia, kun tuntus silloin että kaikilla noilla halvemmilla lentoyhtiöillä oli jotain ongelmia..Finnairiin en oo vielä joutunut onneksi pettymään, ja se tuskin menee ihan helposti konkurssiin :D

  VastaaPoista
 8. en ihan Finnairiinkaan luottaisi!

  VastaaPoista
 9. Työkaverille kävi taas vähän toisinpäin; sen lapset jäi Espanjaan jumiin, ja halvimmat paluulennot joltain yhtiöltä makso kahdelle lapselle lähemmäs 1000 euroa (eikä korvauksesta tietoa). :/ Tosi p-maista pimittää konkurssiuhkaa noin viimemetreille saakka!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommenteista. Kyllä harmittaa edelleen :(

  veerra: Taitaa kyllä tältä kesältä jäädä matka tekemättä, ei ainakaan samalla porukalla päästä kun lomat ei oikeen osu kohdalleen ja äkkilähtöjen hinnat pilvissä.

  noraa: Mäkin olin talvella air finlandin matkalla, hyvin toimi kaikki..

  Elina: No niinpä! Ei sitä samaa loma tunnelmaa saa millään suomessa. Höh.

  M: Kiva! Mä luinkin että noi lippujen hinnat oli noussut kivasti..

  Ja mitä tohon finnairiin tulee, eipä se ainakaan konkurssiin varmaan mene, mutta kyllä silti valitsen ennemmin jonkun muun yhtiön hintojen+palvelun takia. Halpalennoilla useimmiten paljon enemmän jalkatilaa ja koneet ajoissa jne, harvemmin kuitenkaan tällasia reissujen peruuntumisia sattuu. Aion siis jatkossakin valita halvemman vaihtoehdon ja toivoa parasta.

  VastaaPoista