perjantai 29. kesäkuuta 2012

päivän asupaita ja toppi H&M
housut Stradivarius
kengät Pull&Bear
laukku New Look
käsikoru Monki
sormukset JC


R: Päätettiin Jennan kanssa tänään että nyt pitää lopettaa peruuntuneen matkan vuoksi masistelu ja tehdä jotain järkevä.. Siis kyllähän vieläkin ärsyttää ihan suunnattomasti että ei ollakaan tällä hetkellä Kreetalla, mutta ei sille mitään voi. Ois ollut kiva ottaa äkkilähtö, mutta paha löytää kuudelle ihmiselle mitään, varsinkin kun äkkilähtöjen hinnat on noussut aika hyvin tässä viime päivinä. Nooh, onneksi peruntuneesta matkasta tulee rahat takaisin ennemmin tai myöhemmin (todennäköisesti myöhemmin) niin päästään sitten ehkä jonnekin reissuun. Ja mä oon tehnyt jo ihan super siistejä matkasuunnitelmia syksyn varalle, saa nähdä toteutuuko ne.

Käytiin Jennan kanssa tänään kiertelemässä kaupoissa, Greenzillä salaatilla ja hengailtiin mun vanhoilla kotikulmilla. Oli ihan kiva vaan olla tekemättä mitään sen fiksumpaa. Pitää nyt yrittää nauttia tästä Suomen kesästä, kyllähän täällä Turussakin varmaan keksii vaikka mitä tekemistä jos vaan sää olisi hyvä. Antakaa hei hyviä vinkkejä miten lomaa kannattaisi viettää Turussa? Ei jokilaivoillakaan jaksa koko ajan istua.. Vois yrittää vaikka pitää sellasen "turistina Turussa"-päivän ensi viikolla!

7 kommenttia:

 1. Apua, heti kun pitäisi sanoa Turusta jotain kivaa nähtävää ja jännittävää tekemistä, niin lyö heti aivan tyhjää! Jokilaivoilla kun tosiaan ei viitsi ehkä joka päivä istua ja puistoissakin nyt voi istua melkein missä tahansa kaupungissa.

  Laitettiin kaverin kanssa eräitä julisteita ympäri Turkua jokin aika sitten ja sillon tuli kierrettyä keskustaa paljon enemmän mitä yleensä. Normaalisti sitä kävelee kotoa vain paikkaan A ja sieltä paikkaan B, yleensä vielä samoja reittejä. Mutta nyt käveltiin kaikkien keskustan katujen poikki rauhassa ja katseltiin paljon ympärillemme. Löydettiin niin paljon kaikkia ihania pieniä ja hellyyttäviä kahviloita ja putiikkeja, joiden olemassa olosta ei olla edes tiedetty. Tois pual jokkee kävelysillan tuntumassa törmättiin käynnissä olevaan ilmaiseen improvisaatioteatterinäytökseen, olisikohan ollut Turun Ylioppilasteatterin. Jos vaan olisi ollut aikaa, niin oltaisiin menty katsomaan, kaikki muut ainakin nauroivat hulluna!

  Jos itse saisin viettää yhden vapaapäivän Turussa jonkun kanssa niin luultavasti vaeltaisin vain pitkin Turun katuja ilman kiirettä mihinkään ja löytäisin mitä ihanimpia uusia asioita. Ja jos lähtee jo aamulla liikkeelle, niin Jokke Jokijunahan olisi kanssa hyvä tapa liikkua, jos ei jaksa kävellä (jotenkin mulla oli sellainen muistikuva, että yhdellä lipulla sai johonkin kolmeen asti päivällä ajaa niin paljon kuin haluaa?). Siinä matkallakin on varmasti kaikkea näkemisen arvoista :)

  VastaaPoista
 2. Nice outfit! :)
  xoxo

  http://arantxasdiary.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 3. Laura: Voiii kiitos paljon pitkästä kommentista! Taidan tänään viettää tollasen hengailupäivän :)

  world on high heels: Thanks!

  Arantxa's diary: Thanks :)

  Maija: Kiitos :)

  Anonyymi: Todellakin ;)

  silhouette: thanks!

  VastaaPoista